Ana Maria Pop, trei rochii de mireasă într-o singură zi: „Citește și mirele acest interviu”. Exclusiv

9 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Ana Maria Pop (38 de ani) trăiește fără doar și poate o perioadă intensă a vieții ei, iar asta datorită lui Daniel Pavel, cu care urmează să își unească destinele. De profesie actriță și avocat, logodnica prezentatorului de la „Survivor România”, PRO TV, reușește cu brio să îmbine utilul cu plăcutul, chiar dacă pare că doar se distrează în Dominicană. „Work from home”, indiferent unde este casa, în cazul de față pe o insulă exotică, este formula perfectă pentru Ana-Maria, care lucrează de la piscină, în timp ce viitorul soț se află la filmări.

Ana-Maria Pop și Daniel Pavel pregătesc o nuntă de vis. Foto:Actualitate.net

Într-un interviu exclusiv pentru Actualitate.net, Ana-Maria Pop a povestit care este viața ei alături de Daniel Pavel, în ce stadiu se află cu pregătirile pentru nuntă, câte rochii de mireasă va avea, dar și dacă viața ei a fost sau nu dată peste cap odată cu plecările în Dominicană.

Ana-Maria Pop și Daniel Pavel s-au cunoscut la o petrecere mondenă, organizată de revista VIVA, care a fost de bun augur, căci de atunci sunt de nedespărțit. Cum era de așteptat, cei doi au realizat și un pictorial pentru publicația menționată.

Actualitate.net: Ca să încep cu o întrebare caldă. Cum e vremea în Dominicană, am văzut că, de curând, te-ai bucurat de o ploaie caldă. Ce faci când acolo este vremea mai „urâtă”? Cum îți umpli timpul?

Ana Maria Pop: Vremea în Dominicană este pe placul meu, chiar și atunci când toți se plâng că e prea cald. La mine nu există prea cald, vreme urâtă. Chiar îmi place să văd ploaia după câteva zile toride. Am avut și o furtună și după cum s-a văzut pe rețelele de socializare, m-am bucurat de ea.

Asta pentru că eu pot să îmi fac munca din casă, pe terasă, la plajă… Așadar, când plouă sau e furtună, îmi umplu timpul cu taskuri pe care le pot îndeplini la distanță, o baie în piscină, în ploaie, e minunat!

Actualitate.net: Știm că pe întreaga perioadă a filmărilor „Survivor” ești alături de Daniel Pavel în acest show magnific. Cât de greu este pentru tine să ieși din ritmul tău și să stai câteva luni bune pe insulă?

Ana Maria Pop: Sunt norocoasă că pot să muncesc de oriunde. Însă mă atașez tare mult de această insulă, pe care am vizitat-o de acum 12 ani, constant, în vacanțe, înainte să îl întâlnesc pe Daniel, și îmi e greu să plec. S-a întâmplat ca aici să aibă partea de muncă și Daniel, ceea ce este minunat.

Însă când revin în țară, îmi este greu să mă adaptez din varii motive. Timpul curge altfel aici, nu sunt neapărat la curent cu agenda publică de la noi, și îmi ia ceva timp să mă pun la curent cu toate. Îmi este greu să îmi revin și cu somnul uneori. Însă este frumos și plăcerea de a fi aici face ca totul să fie normal.

Actualitate.net: Ai avut parte de incidente, momente mai puțin plăcute în aceste călătorii pe care le aveți împreună în Dominicană?

Ana Maria Pop: În afară de faptul că mereu îmi fac griji să ajungă bagajele, nimic special. Totul decurge normal. Cel puțin așa a fost până acum.

Actualitate.net: Cred că este destul de provocator faptul că ai renunțat la tot ce însemna viața ta pentru a fi alături de Daniel în cariera lui profesională. Cred că ești un adevărat sprijin, însă este, de asemenea, și un sacrificiu din partea ta. Nu foarte multe persoane ar putea renunța la tot ce au construit pentru partenerul de viață. Tu ai renunțat la complet toate activitățile tale? Știm că ești avocat de profesie.

Ana Maria Pop: Da, sunt avocat de profesie și îmi place ceea ce fac. Să știi că nu am renunțat la nimic pentru că munca mea în ceea ce privește partea de contracte a rămas la fel. Eu nu am pledat în instanța de câțiva ani buni, nu este ceea ce mi-am dorit. Da, este un sacrificiu pe care îl facem amândoi.

Cel de a fi departe de familie și de cei dragi. Îmi este dor de mama, de tata, de bunica, de familia lui Daniel și prietenele mele. Partea interesantă, însă, este că nu îl simt a fi un sacrificiu.

De mică am plecat și viața m-a dus departe de ai mei, încă de la 9 ani, când tot datorită lor am stat în New York o lună. Am prins gustul libertății, responsabilității de a fi calculată, independentă, pe propriile picioare. Vărsătorii gustă libertatea din plin

Actualitate.net: Mai știu și că ai cochetat și cu actoria, de fapt că ai jucat și în câteva filme? Poți să ne spui mai multe de activitatea ta ca actriță și de ce ai renunțat la această meserie? Ce te-a făcut să revii la avocatură?

Ana Maria Pop: La avocatură nu am renunțat niciodată. Am făcut doar o pauză de 5 ani când am trăit în Portugalia. Însă și atunci aveam niște contracte care presupuneau activități ce nu necesitau prezența mea fizică.

În ceea ce privește actoria, am făcut 3 ani de acting cu Ivanna Cubbuck, atât în România, cât și în Los Angeles. M-a ajutat mult, să știi, să îmi cunosc și să îmi studiez gândurile, reacțiile, acțiunile. Să îmi înving timiditatea.

Mi-au adus de asemenea multă bucurie, călătorii, prezența la festivaluri - Cannes, Sundance- cu micile roluri avute, la fashion weeks New York și Paris ca spokes person pentru revista Runway (vă aduceți aminte, Devil wears Prada?) și câteva roluri de început. Nu am insistat în a merge în acea direcție, însă, nu aș spune nu niciodată.

Actualitate.net: Nu pot să nu aduc în discuție cererea în căsătorie, care a fost un moment neașteptat pentru tine. Sunteți împreună de doi ani și deja știți că o să vă petreceți toată viața împreună. Este prima cerere în căsătorie pe care ai primit-o?

Ana Maria Pop: Da, este prima cerere în căsătorie și sper singura. Daniel este minunat. Este omul cu care îți dorești să trăiești toată viața. Cred că așa a vrut Dumnezeu, am trăit în doi ani, cât alții în cinci. Experiențe complexe și cu adevărat inițiatice. Nu ne plictisim, asta e sigur.

Actualitate.net: M-a amuzat filmulețul de pe TikTok în care apari notând detalii despre nunta voastră. Ce poți să ne spui despre marele eveniment, dar și dacă va fi genul de nuntă grandioasă, cu o ploaie de persoane publice și sute de invitați, sau un eveniment mai intim?

Ana Maria Pop: Da, se apropie și mă trec fiorii când mă gândesc că mai este atât de puțin. Nu vrem să intrăm foarte mult în acest subiect până când va avea loc.

Ce pot să îți spun este că vom avea aproape toți oamenii dragi sufletului nostru și acesta este singurul lucru care contează. O lăsăm pe draga noastră Geta Ungurean, cea care se ocupă ca organizarea să fie pe măsura sufletului nostru, să își facă treaba liniștită și trebuie să spun că și-o face incredibil de bine.

Actualitate.net: Ești o viitoare mireasă pretențioasă? Ești atentă până la ultimul detaliu? Ce te preocupă acum cel mai mult și spune-mi dacă tu organizezi nunta singură sau ai și pe cineva care se ocupă de ceea ce înseamnă petrecerea în sine?

Ana Maria Pop: Sunt o mireasă atentă la ceea ce dorește. Și da, smart pretențioasă. Însă liniștită pentru că Geta Ungurean este cea care se ocupă de eveniment, astfel încât să se regăsească toate elementele pe care ni le dorim noi. De la gusturi până la “spiritul” acestui eveniment. Ea poate să facă minuni uneori. Am ales ce este mai bun astfel încât să fiu o mireasă ZEN în timpul pregătirilor și mai ales în timpul desfășurării evenimentului.

Actualitate.net: Cum va fi rochia de mireasă? Vei avea doar o singură rochie sau mai multe? De unde va fi cumpărată rochia de mireasă și la ce detalii te-ai gândit în direcția asta?

Ana Maria Pop: Sunt 3 rochii de mireasă adecvate fiecărui moment. Rochiile de mireasă trebuie să rămână un mister. Citește și mirele acest interviu. Ce pot să vă spun, însă, este că toate cele trei rochii sunt făcute cu măiestrie de draga mea prietenă, Otilia Brăiloiu.

Actualitate.net: Am văzut pe social media că ai postat imagini și cu mama ta. Înțelegem acum de unde ai moștenit frumusețea. Însă ai un ritual anume de frumusețe? Care sunt pașii pe care îi respecți pentru a avea un ten frumos? Ești atentă la ce mănânci, ce produse cosmetice folosești? Care sunt recomandările tale?

Mama mea este cea mai frumoasă femeie pe care o cunosc. Cred că fiecare copil spune același lucru despre mama. Însă chiar este superbă, atât ca aspect fizic, cât și inimă, suflet, gesturi. Singurul ritual pe care îl am este cel de dimineață și de seară. Dimineața îmi curăț tenul cu apă micelară, apoi aplic întâi crema de ochi și o cremă de față hidratantă, oil free.

Dimineața, aceeași apă micelară, crema de ochi, apoi o cremă cu 2% retinol pe zona T și crema de față, aceeași. De asemenea, nu stau niciodată cu fața la soare, astfel încât tenul este proaspăt mereu. Soarele îmbătrânește pielea. Cât despre mâncare, da sunt atentă la ce pun în farfurie, însă nu și la cantitate.

Toți prietenii mei îmi spun că nu înțeleg ce arderi am astfel încât pot să mănânc orice și să îmi păstrez forma dorită. Aici trebuie să mulțumesc liniei din partea tatălui meu. Bunicul și tata au o structură corporală zveltă. Însă, de foarte multe ori, când ajung acasă târziu sau când ajung la ai mei, fac excepții și mănânc fast food sau tot ce gătește mama și nu mă pot abține să nu mănânc.

Actualitate.net: În încheiere, aș vrea să îmi povestești cum arată viața ta și a lui Daniel dincolo de „Survivor”. Ce faceți când în restul timpului, adică atunci când nu sunt filmări și, mai ales, care sunt momentele cheie în care vă conectați și faceți lucruri împreună?

Ana Maria Pop: Haha, bun! Ia să vedem. Când Daniel este liber (s-a întâmplat rar în acest sezon din cauza ritmului și complexității filmărilor) preferă să se relaxeze, îmbinând odihna activă cu partea culturală. Fie acasă, la piscină, citind, fie mergem la plajele apropiate, fie vizitând locuri frumoase, cum ar fi de exemplu prima universitate din America care era de fapt într-o biserică catolică. Orice am face, facem cu iubire pentru noi și pentru Creație. Ne facem viața frumoasă oriunde am merge deoarece suntem suflete însetate de nou și cunoaștere, care pot să se adapteze ca și trai oriunde.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine

Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal Divertisment
Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații Actualitate
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani Actualitate
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat” Actualitate
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat”
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual.
Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa Interesant
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual. Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat” Actualitate
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat”
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer Actualitate
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv Actualitate
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv
VIDEO Șase morți în urma unor înjunghieri în masă. Un bebeluș de 9 luni și mama lui, tăiați. Liderii din întreaga lume, inclusiv Regele Charles și Papa de la Roma, îngroziți: „A fost un carnagiu” Actualitate
VIDEO Șase morți în urma unor înjunghieri în masă. Un bebeluș de 9 luni și mama lui, tăiați. Liderii din întreaga lume, inclusiv Regele Charles și Papa de la Roma, îngroziți: „A fost un carnagiu”