Dramă și emoții intense în debutul „Survivor România All Stars”: Lolei Crudu i s-a făcut rău în prima ediție

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Primul episod al sezonului Survivor România All Stars 2024 a fost marcat de momente dramatice și emoționante. În timpul unei probe, concurenta Lola Crudu a fost la un pas de leșin, unde medicii au intervenit rapid. Acest incident a surprins atât concurenții cât și telespectatorii. Nu a fost, însă, primul caz medical. Și Andreea Tonciu a avut nevoie de doctor.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Romania (@survivorromania.oficial)

Lola Crudu, la un pas de leșin, în prima ediție „Survivor All Stars”

Debutul "Survivor România All Stars 2024" a oferit telespectatorilor un spectacol plin de tensiune și emoție. Încă din primele momente ale competiției, emoțiile s-au intensificat atunci când Lola Crudu, o concurentă cu experiență din sezonul anterior, a fost la un pas de a leșina în timpul unei probe.

Momentul a fost cu atât mai surprinzător, deoarece Lola Crudu, cunoscută pentru determinarea și rezistența sa, se pregătea să împărtășească impresiile sale despre revenirea în reality show-ul difuzat de Pro TV. Înainte de a putea rosti câteva cuvinte, însă, starea ei de sănătate s-a deteriorat brusc, obligând-o să se așeze pe nisipul fierbinte al plajei din Republica Dominicană.

Intervenția medicală a fost rapidă și eficientă, însă trebuie să enunțăm că provocările și dificultățile cu care se confruntă concurenții în acest mediu extrem nu sunt deloc ușoare. Noul medic al emisiunii, care a preluat rolul lui Tata Teo din sezoanele anterioare, a oferit asistență imediată, demonstrând importanța unei pregătiri medicale adecvate în cadrul unui reality show de supraviețuire.

După prima ediție prezentată la PRO TV, „Survivor All Stars” a fost lider de audiență, motiv pentru care s-a făcut un anunț important din partea televiziunii de pe Pache.

Lola Crudu, cu un spirit luptător, a este o luptătoare, iar prin experiența sa dificultatea dublă a competiției, a ținut să spună că nu doar provocările fizice contează, ci și cele emoționale și psihologice. „Este cel mai greu să lucrezi cu oamenii și să fii printre oameni.”, a declarat ea.

Echipele Faimoșilor și Războinicilor din acest sezon reprezintă o amestecătură interesantă de personalități și experiențe. Faimoșii, incluzând vedete precum Zannidache, TJ Miles, Cătălin Moroșanu, Jorge, Jador, Andreea Tonciu, Roxana Nemeș, Elena Ionescu, Ana Porgras și Ștefania Stănilă, aduc în competiție un amestec de putere, strategie și carismă.
Pe de altă parte, echipa Războinicilor, formată din concurenți ca Alex Delea, Iancu Sterp, Relu Pănescu, Robert Moscalu, Andrei Ciobanu, Lola Crudu, Ștefania Ștefan, Alexandra Duli, Maria Lungu și Maria Chițu, promit determinare și spirit de echipă.

Așadar, după cele întâmplate, sezonul Survivor România All Stars 2024 se anunță a fi unul plin de neprevăzut și provocări intense. Concurenții sunt pregătiți să își depășească limitele fizice și psihice, în timp ce telespectatorii sunt așteptați să fie martori la un spectacol captivant și plin de tensiune.

Jador și Lola Crudu se șicanează la „Survivor All Stars”. Artistul a sărit să o pupe

Între Lola și Jador au început să existe mici „înțepături” încă din prima ediție. Artistul o șicanează pe războinică, care nu se lasă mai prejos și îl atacă, spunându-i că „este lipsit de educație și că și-a arătat adevărata față.” De asemenea, Lola Crudu i-a repetat lui Jador că îi este frică de ea, motiv pentru care tot continuă să facă remarci la adresa ei.

Însă asta nu a fost tot. Jador, într-un schimb de replici cu colegii de la „Survivor All Stars”, a început, din nou, să discute cu Lola Crudu, care s-a luat de el pentru că nu a lăsat oamenii să vorbească. În acel moment, Jador a pupat-o pe Lola, fără ca aceasta să știe și să fie de acord.


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine