Premieră absolută la „Survivor All Stars”. Dan Pavel a făcut anunțul mult așteptat

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

O săptămână dificilă, încărcată de provocări importante la „Survivor All Stars”. Cea de-a cincea în competiție pentru membrii triburilor și una în care aceștia au trecut prin toate stările și emoțiile existente. O perioadă în care unii și-au găsit liniștea și un nou mod de lucru, în timp ce ceilalți au descoperit unele dintre cele mai aprinse discuții. „Survivor All Stars” continuă și le aduce celor de acasă un reality show ce nu poate fi ratat.

Galerie imagini 1 / 4


„Vrem săptămâna roșie, domnu’ Dan”, a spus Jorge înaintea jocului pentru Imunitate, dornic să continue seria bună începută marți seara la „Survivor All Stars”. S-a dovedit că nu a fost chiar așa, iar Războinicii au reușit să se remonteze și să ducă scorul spre o nouă victorie, cu 7 la 5.

La jocul pentru Imunitate personală, TJ Miles a reușit să reziste până la final, câștigând încă o dată proba și asigurându-și dreptul de a face o nominalizare în această seară.

Săptămâna de „Survivor All Stars” este aproape de final, însă în această seară, ambele triburi vor avea parte de o premieră absolută care va schimba totul! Ce se va întâmpla la Consiliul Tribal și cum vor fi impactate cele două echipe, urmează să aflăm într-un show ce nu trebuie ratat.

Tot atunci, Faimoșii și Războinicii vor da și ultima luptă a săptămânii, cea pentru recompensă. Iar membrii tribului roșu par într-un punct în care e totul sau nimic. ”Faptul că am făcut gimnastică și am căzut de atâtea ori, ar fi trebuit să știu să pierd. De când m-am întors la Survivor, am sentimentul că mă frustrează fiecare punct pierdut. Îmi place să cred despre mine că sunt o luptătoare”, va spune Ana Porgras, dornică să obțină o nouă victorie. Rămâne de văzut dacă va reuși.

Ediția a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:30 – 24:17. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.7 puncte de rating și 25% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.5 puncte de audiență și 16.7% share.

De-a lungul difuzării, aproape 1.4 milioane de români au trăit cu emoție jocul de imunitate, iar în minutul de maximă audiență, de la ora 22:01, aproape 1.9 milioane de telespectatori se uitau la PRO TV.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine