Imaginea momentului cu Jador de la Survivor și Georgiana. Cât de îndrăgostiți și fericiți sunt cei doi

2 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Jador a avut o relație de câțiva ani cu Georgiana, fata care i-a cucerit inima pentru totdeauna și pe care vrea să o facă mama copiilor lui. Faimosul de la Survivor și frumoasa lui iubită apar într-o imagine de senzație.

article img

Jador și Georgiana. Sursa foto: Viva.ro

Jador de la Survivor  și Georgiana, împreună și fericiți

Jador și Gergiana se cunosc de aproape 6 ani, din vremea studenției, atunci când artistul era un tânăr sărăc și fără milioane de vizualizări pe Youtube.

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a filmat în timp ce îi punea viața în pericol fiicei sale. Imaginile care au făcut isterie pe Instagram

În prezent, cântărețul este unul dintre cei mai apreciați din mediul online, piesele lui fiind pe val, în tendințe pe Youtube, iar acum concurent la Survivor. Jador a devenit cunsocut în emisiunea Puterea Dragostei, tot de la Kanal D, iar apoi a venit și succesul în muzică.

Georgiana, tânăra cu care a avut o relație în facultate și cu care a fost împreună și despărțit de mai multe ori în ultimii ani, este femeia pe care și-a dat seama că o iubește. Bruneta este de meserie contabil și lucrează pentru studioul de înregistrări al lui DeSanto, managerul lui Jador.

Imaginea care circulă pe Instagram și Georgiana îi arată pe cei doi foarte fericiți, îndrăgostiți și, cel mai important, împreună.

article img

Georgiana, alături de Jador. Sursa foto: Instagram

Deși s-au despărțit de nenumărate ori, cei doi au rămas în contact și chiar foarte buni prieteni. Jador și Georgiana nu au mai format un cuplu, după ce artistul ar fi călcat strâmb de mai multe ori. Celebritatea vine la pachet și cu rătăciri în iubire, lucru care s-a întâmplat și în cazul lui Jador.

Citește și: Bianca Drăgușanu o face praf pe Claudia Pătrășcanu. E adevărat că cei doi copii ai lui Bădălău au văzut-o goală?

Aflat în Republica Dominicană, cântărețul a realizat că femeia alături de care vrea să îmbătrânească și să fie mama copiilor lui nu poate fi alta decât Georgiana. Artistul a spus asta cu lacrimi în ochi, impresionând telespectatorii, inclusiv pe colegii lui.

Jador a terminat facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, în 2007, fiind licenţiat în Ştiinţe Economice- domeniul Economie şi afaceri internaţionale. Ulterior, el a urmat și un master în același domeniu, fiind mândru de realizările sale, mai ales căf ace parte dintr-o familie modestă, fără venituri.

Singur a povestit că a fost nevoit să muncească cu ziua în copilărie pentru a le da de mâncare și fraților săi mai mici și chiar și-a sprijinit părinții în creșterea lor. „Unul dintre puținii ţigani care sunt licențiați în Economie și, în curând, și masterand!”, scria Jador pe Instagram, în 2018.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine