Elena Ionescu are fața distrusă după prima ediție „Survivor All Stars”

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Elena Ionescu a dat dovadă de mult curaj după ce a ales să participe, din nou, îm competiția Survivor All Star. Artista suferă de acnee, iar pielea feței i s-a inflamat chiar după prima ediție a show-ului din Dominicană.

Elena Ionescu a câștigat Survivor România din 2020 și a plecat acasă cu premiul de 250.000 de lei. Ulterior, după aventura din Dominicană, artista a lansat o piesă despre experiența ei, numită „Noaptea albă”.

Cântăreața se confruntă cu probleme în ceea ce privește tenul de mai mulți ani, având o acnee de care nu mai scapă. Cu toate astea, Elena Ionescu a acceptat provocarea de a veni la „Survivor All Stars”, deși se luptă cu o acnee severă DIN 2013, după ce s-a infectat cu un stafilococ de care nu mai scapă.

Elena Ionescu are fața inflamată după prima ediție Survivor All Stars

Artista are fața plină de cicatrici, iar după prima ediție „Survivor All Stars” are pielea efectiv distrusă. În jungla din Dominicană, concurenții nu dispun de tratamente faciale, sau alte beneficii, și trăiesc în condiții precare. Toți trebuie să găsească o metodă prin care să ducă această competiție până la sfârșit și să supraviețuiască fără prea multe resurse.

Elena Ionescu se luptă cu acneea cauzată de un stafilococ

„M-am trezit cu nişte coşuri pe barbă, am zis că o fi de la machiaj. Am fost la dermatolog şi am aflat că am un stafilococ care poate fi luat de la machiaj, de pe perna unui hotel, se poate lua de pe orice.

Nu e o plăcere să vorbeşti despre o problemă de sănătate pe care o poate avea oricine. Am un program extrem de încărcat, stau mereu cu machiaj pe faţă şi atunci procesul de vindecare durează. De cinci luni de zile mă lupt cu această problemă. O să fac un fel de peeling, se face sub anestezie.”, declara Elena Ionescu, în 2013, la Teo Show.

Și în ediția din 2020, Elena Ionescu a avut probleme cu pielea în competiția Survivor. Și atunci, fața ei a avut de suferit din cauza mediului în care se afla, dar și din cauza igienei precare.

Elena Ionescu, la Survivor 2020

Deși a trecut prin mai multe intervenții estetice, printre care și un tratament cu laser. Fața Elenei Ionescu nu a fost cu mult îmbunătățită. Cântăreața a ales să-și asume problema medicală și să nu-și mai ascundă chipul de frica celor din jur. Foarte multe persoane au comentat agresiv aparițiile concurentei de la Survivor All Stars, fără să știe că artista se confruntă cu o problemă medicală. Unii au luat în râs situația Elenei Ionescu, alții au compătimit-o.

„Tratamentele variază foarte mult și trebuie adaptate în mod special pentru fiecare persoana în parte. Infectia este generata de bacteria Propionibacterium acnes, insa uneori, pe fondul unei imunități scăzute pe linie cutanată, acneea se poate si suprainfecta cu stafilococ auriu și streptococ, tratamentul necesar fiind unul specific, în general pe bază de antibiotice care pot lupta cu infecția.”, susține medicul Oana Cuzino, pe site-ul doc.ro, unde menționează și ce tipuri de tratament există pentru o astfel de problemă. În cele mai multe cazuri, antibioticul este cel care vindecă infecția, însă important este să discutați cu un specialist înainte de a urma orice tratament medicamentos.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine