Fosta gimnastă Ana Porgras din echipa Faimoșilor Survivor 2021, transformare uimitoare / FOTO

2 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Ana Porgras, fostă gimnastă de performanță, este una dintre cele mai controversate concurentă a faimoșilor de la Survivor din acest moment. Ea a intrat în competiție și deja s-a făcut remarcată pentru telespectatori.

article img

Ana Progras. Sursa foto: TVR

Noua concurentă Survivor este o fostă gimnastă română care a câștigat medalia de aur la Campionatul Mondial din 2010. Ana Porgras este văzută ca una dintre fetele de aur ale gimnasticii românești.

Ana Porgras, transformată de când a renunțat la gimnastică

Tânăra, în vârstă de 27 de ani, arată spectaculos, este total schimbată și s-a transformat într-o adevărată divă. Ana Porgras face senzație pe Instagram și rețelele de socializare, unde postează fotografii alese, în ținute care îi pun trupul tonifiat în evidență.

Concurenta din echipa Faimoșilor de la Survivor a renunțat la sport la vârsta de 18 ani, în urma unei accidentări grave avute înainte de Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

Fosta gimnastă româncă a câștigat premii numeroase, iar printre titlurile câștigate de Ana Pogras se numără medalia de aur câștigată, la bârnă, la Campionatul Mondial din 2010 și cea de bronz, la paralele, de la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Londra, din 2009.

Survivor 2021

Emisiunea de la Kanal D este prezentată de Daniel Pavel, un fost om de radio, și este una dintre cele mai vizionate emisiuni de la tv. CU o dinamică aparte, Survivor reușește să țină oamenii în fața televizorului.

Ana Porgras a intrat în competiția Survivor, în echipa Faimoșilor, alături de Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda, Giorgiana Lupu, Simona Hapciuc.

Echipa Războinicilor este formată din Roxana Ghiță, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine