Andreea Tonciu, în lacrimi. A chemat medicul de urgență la „Survivor All Stars”. Scandal cu injurii cu Elena Ionescu: „E vorba că mi s-a umflat piciorul în ... mea”

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Andreea Tonciu a avut nevoie de intervenția urgentă a medicilor, după ce a fost înțepată de o insectă, iar apoi nu s-a simțit bine și i s-a umflat piciorul. Speriată de situație, ea a început să plângă. Concurenta de la Survivor All Stars a intrat în conflict și cu Elena Ionescu, discuția culminând cu injurii din partea Andreei Tonciu.

„Eu am o problemă și bineînțeles că am vrut să chem medicul. Și nu mi-a plăcut atitudinea Elenei.”, a spus Andreea Tonciu, după cearta cu Elena Ionescu

Redăm mai jos dialogul dintre cele două concurente de la Survivor România All Stars:

„Nu ai dormit, aici e problema ta.”, a spus Elena Ionescu.

„Nu îmi plac chestiile astea.”, a spus Andreea Tonciu.

„Bă, nu pățești nimic, ce ai?”, i-a răspuns și Jador.

„Nu am voie să pățesc ceva, că dacă chem medicul ... gata, ce am făcut? Mi s-a părut deplasat. Cum că m-aș preface sau n-aș avea nimic și eu chem medicul.”, a continuat Tonciu.

„Dar n-am zis să nu chemi medicul.”, a spus Elena Ionescu.

„Ba da, ai zis: hai, mujer, că dacă te-a mușcat care e problema, fii puternică. Nu este vorba să fii puternică. E vorba că m-a mușcat și mi s-a umflat de la genunchi până jos. Dacă eu pățesc ceva, vă doare în ... pe voi. Eu n-am chemat doctorul pentru că sunt obosită că n-am dormit, am chemat doctorul pentru că mi s-a umfat piciorul și de aici mi s-a dus în jos.”, a spus Andreea Tonciu urlând, cu ochii în lacrimi.

Andreea Tonciu s-a certat cu Elena Ionescu la „Survivor All Stars”

După ce s-a mai calmat, Andreea Tonciu a vorbit despre cearta cu Elena Ionescu, dar și despre reacția ei în momentul în care și-a ieșit din fire.

„Nu este vorba să fii puternică aici. E vorba că eu am o problemă și văd că nu-mi trece. Eu sunt foarte sensibilă și am început să plâng. Că eu așa mă descarc. Dacă eu am nevoie de medic, cum adică, ce e greșit în asta. Ce e greșit să chemi medicul să vadă ce ai tu la picioare. Dacă ea e obișnuită așa, ea este puternică, frate, să fie pentru ea. Eu sunt eu. Nimeni nu poate să mă condiționeze pe mine să fiu într-un fel. Eu dacă vreau, acum plâng, acum râd, acum te bat, acum te înjur, așa sunt eu. Fiecare avem caracterul nostru, nu trebuie să mă condiționezi tu pe mine în vreun fel, ca să fac cum spui tu.”
 „Îmi e foarte greu, îmi e foarte greu. Și nu mă așteptam să fie atât de greu, totul e diferit față de acum doi ani. Pentru mine una e greu. Cine zice că nu e greu, minte. Poate ei sunt obișnuiți, eu nu sunt. Eu sunt o divă, divele nu sunt obișnuite să doarmă în junglă, îmi pare rău.”, a încheiat Andreea Tonciu, care a trecut de la plâns la râs.

„Survivor Al Stars” poate fi urmărit în zilele de marți, miercuri și joi, de la 21:30, pe Pro TV. Câștigătorul acestui sezon va pleca acasă cu premiul de 100.000 de euro.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine