TJ Miles a lovit-o pe Andreea Tonciu la „Survivor All Stars”. Faimoasa a început să plângă în hohote de durere: „I-ai dat în cap”

4 minute
Publicat:
Autor: Daria Andries

Andreea Tonciu a avut parte de un episod deloc plăcut la „Survivor All Stars”. Concurenta din echipa „Faimoșilor” a fost lovită de TJ Miles. Bruneta a început să plângă în hohote, iar Jorge a venit să o încurajeze, spunându-i să-și pună gheață în cap, iar dacă vrea să plângă, cel mai bine e să se descarce emoțional.

Andreea Tonciu și TJ Miles, protagoniștii unei scene haioase, dar dureroase

Andreea Tonciu a fost lovită de TJ Miles într-un context în care niciunul nu a dorit să se întâmple. Artistul se plimba cu un copac tăiat în mână, pe care urma să-l folosească pentru construirea unui acoperiș. Problema a fost că în momentul în care a trecut prin fața Andreei, aceasta s-a ridicat fix atunci și a fost lovită fix în cap.

Andreea Tonciu a început să plângă în hohote de durere, însă a reușit să se calmeze și a înțeles că întâmplarea nu a fost intenționată. TJ Miles a venit rapid să-i ofere ajutor și să-și ceară scuze.

„Băi, îmi cer scuze, nu am vrut, efectiv mă simt prost și îmi cer scuze. Nu-mi vine să cred.”, a spus TJ Miles după incident. „Stai liniștit, nu-i nimic.”, i-a răspuns Tonciu.

După ce lucrurile s-au mai liniștit, cei doi au făcut declarații despre incident. Andreea Tonciu a fost susținută de colegi, în special de Jorge, care a venit imediat să o consoleze.

„Eu mergeam cu chestia aia. A fost ghinion. Ea s-a ridicat, eu mergeam cu chestia aia, trebuia să merg pe acolo, să facem acoperișul ăla. Tot ce pot să spun e că are capul tare.”, a spus TJ Miles.

„Fără să vrea, TJ mi-a dat o placă în cap, dar fără să vrea.”, a spus Andreea Tonciu.

TJ Miles și-a cerut scuze pentru ce s-a întâmplat. Sursa foto: captură video

„Survivor All Stars” a venit cu provocări din prima ediție. Au fost discuții aprinse între Elena Ionescu și Andreea Tonciu, dar și între Jador și Lola Crudu. Concurenții încep să se obișnuiască unii cu ceilalți, însă până ajung în acel punct sunt supuși mai multor situații tensionate și de conflict.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine