Survivor România: Ștefania Stănilă și Andreea Moromete, în pericol de eliminare

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Seară incendiară la Survivor România. Intrigile, certurile și bârfele au atins cote maxime, iar două dintre concurente riscă să fie eliminate. Dan Pavel a făcut anunțul așteptat de toată lumea.

Citește și: Bursucu și Teo, dușmani sau prieteni? Adrian Cristea, adevărul despre relația cu prezentatoarea TV și cauza reală pentru care a părăsit emisiunea de la Kanal D

„Suntem într-o fază în care toată dinamica jocului s-a schimbat”, a spus aseară unul dintre concurenți, arătând cât de mare este concentrarea tuturor pentru a reuși să rămână cât mai mult în competiție.

Dornici să demonstreze că sunt puternici și că fac față oricărei provocări, membrii tribului Taino sunt tot mai atenți la fiecare probă, mai dornici să câștige orice recompensă și mai siguri că Imunitatea le dă ocazia să mai facă un pas spre finala Survivor România din acest an.

Aseară, cei șapte concurenți au revenit pe traseu pentru Jocul de Imunitate. Fiecare dintre ei a luptat, însă Krișan a reușit pentru a doua săptămână la rând să se impună și să-și asigure locul pe mai departe în show. „Când simte presiune foarte mare, se întâmplă ceva”, a declarat Andrei, după ce a realizat să continue seria performanțelor din ultima vreme.

Vezi și: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au despărțit. Juratul „Chefi la cuțite” a plecat de acasă

Reveniți la Consiliu, liniștea a fost spulberată de nominalizările făcute. Dacă grupul a ales-o, încă o dată, pe Ștefania, Andrei nu a stat pe gânduri și a votat-o pe Andreea Moromete. „Există două tabere în Tribul Taino. Strict strategic voi vota”.

Galerie imagini 1 / 4

Alegerile au deschis o serie de dezbateri, iar Moromete l-a acuzat pe fostul ei coleg de trib: „Simțeam că o să mă înjunghie cu un cuțit. Atâtea dezamăgiri nu mi-am luat în viața mea. Cât de bine a jucat-o...”.

Ștefania și Andreea riscă să plece de la „Survivor România”

De cealaltă parte, Ștefania a fost mai rezervată și a cerut doar sprijinul celor de acasă în această nouă încercare.

Conflictele vor continua și astăzi, când Andreea va recunoaște că deși a descoperit simbolul imunității ascunse, nu regretă că nu l-a utilizat: „Nu m-a deranjat că m-ai nominalizat, ci că m-ai mințit. Nu am vrut să folosesc simbolul”. Cum va reacționa Andrei, urmează să aflăm.

Jocul de Comunicare îi așteaptă pe membrii tribului Taino în doar câteva ore. O nouă miză importantă, de această dată, apel video cu un prieten, urmează să fie pusă la bătaie. Tot atunci, vom afla și decizia celor de acasă cu privire la votul deschis aseară.

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție puternică din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România!

„Survivor România” este o competiție urmărită de milioane de oameni. Până acum, din concursul din Republica Dominicană au ieșit mai mulți concurenți:

Faimoși „Survivor România” - Maria Constantin, prima eliminată, Sebastian Dobrincu, eliminat medical, Jorge, Vica Blochina, Crina Ioana Abrudan, Vlad „DOC” Munteanu, Ada Dumitru, Mihai Zmărăndescu, Remus Boroiu, Kamara Ghedi, Ionuț Iftimoaie, Bianca Patrichi, Carmen Grebenișan, Ștefania Stănilă.

Războinici „Survivor România” - Daria Chiper, Maria Lungu, Răzvan Danciu, Andrei Neagu, Cipriana Codruța Began, Eduard Gogulescu, Alina Radi, Lucianna Vagneti, Alin Chirilă, Robert Moscalu, Alexandra Georgiana Ciomag, Andrei Krișan, Andreea Moromete, Alexandra Porkolab, Darius Dan Ursa.

Poți să ne urmărești pe Facebook și Instagram.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine