Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au rămas cu procesele, iar Bădălău cu femeile. Suma exorbitantă pe care artista trebuie să i-o plătească prezentatoarei TV

Publicat:
8 minute

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au avut un nou termen în procesul de defăimare, care se judecă la instanța din Constanța. Fosta soție și fosta iubită ale lui Gabi Bădălău au rămas cu procesele, în timp ce milionarul se distrează pe cinste cu alte femei, uitând de trecut și văzându-și liniștit de viață.

Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu s-au întâlnit în fața instanței, la Constanța


În 2023, instanța a decis că Bianca Drăgușanu să iasă învingătoare în procesul de defăimare împotriva Claudiei Pătrășcanu, în care judecătorii a decis ca fosta nevastă a lui Gabi Bădălău să nu mai poată folosi numele divei în spațiul public.

Ulterior, Bianca Drăgușanu a mers mai departe și a deschis un nou proces artistei, asta după ce declarațiile cântăreței, date în presă sau pe social media, i-au adus un prejudiciu de imagine și, astfel, pierderi financiare considerabile.

Bianca Drăgușanu câștigă o avere din reclamele pe social media, și nu numai, iar în cazul în care imaginea îi este afectată pierde clienți importanți, astfel și venituri foarte mari. De altfel, Bianca Drăgușanu are și un atelier de rochii, iar vânzările pot fi și ele afectate din cauza imaginii sale negative din spațiul public.

Bianca Drăgușanu îi cere 50 de mii de euro daune morale


Bianca Drăgușanu îi cere Claudiei Pătrășcanu să plătească daune morale de 50 de mii de euro

Din acest motiv, Bianca Drăgușanu a adus dovezi că a pierdut 36.000 de euro din cauza declarațiilor defăimătoare ale Claudiei Pătrășcanu, iar suma pe care o cere drept daune morale este de 50 de mii de euro.

Pe 19 iunie, în timp ce Gabi Bădălău își vede liniștit de viață, cele două foste s-au revăzut, însă războiul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu e pe care să se încheie.

Mai mult, Bianca Drăgușanu este deschisă la negocieri și chiar să renunțe la acest proces, implicit și la suma de bani pe care i-o cere pentru prejudiciul de imagine.

Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu s-au întâlnit pe 1 Mai chiar la Constanța, chiar în fața casei artistei, unde au discutat și au revenit la sentimente mai bune. În trecut, cele două s-au certat de nenumărate ori și și-au adus cuvinte grele.

Acum, după ce Bianca Drăgușanu s-a despărțit definitiv de Gabi Bădălău, cele două femei nu mai au ce împărți, iar o împăcare nu este exclusă.

Întrebată despre fostul iubit, Bianca Drăgușanu i-a adus numai cuvinte de laudă lui Gabi Bădălău, spunând că „este un bărbat pe care l-am iubit foarte, foarte mult. Nu mă mai întrebați, pentru că nu vreau să discut nimic despre el, nu o să spun niciodată ceva de rău. Îmi doresc să fie foarte fericit și să aibă parte de cât mai multă înțelepciune.”, a spus prezentatoarea de la Kanal D.

„Mi-aș fi dorit să mă înțeleg și cu Gabi, și Bianca, cu toată lumea. Dar, asta este, când sunt influențe, habar nu am.”, a menționat Claudia Pătrășcanu.



Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine