Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău, după ce a abandonat-o de ziua lui!

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat, potrivit surselor Actualitate.net. Cei doi îndrăgostiți și-au mai dat o șansă. Vedeta tv este chiar îndrăgostită de afacerist, motiv pentru care a trecut peste infidelități și abandonul de la aniversarea acestuia.

article img

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Sursa foto: România TV

Bianca Drăgușanu, părăsită de Gabi Bădălău, dar fermecată cu o vacanță

Fosta prezentatoare tv trăiește clipe neobișnuite, căci Gabi Bădălău se pare că i-a pus mâna pe suflet, ca să zicem așa. Diva este îndrăgostită cu adevărat de afacerist, îl iubește, motiv pentru care a trecut peste toate problemele din cuplu.

Ultima pățanie pe care Bianca Drăgușanu a avut-o cu Gabi Bădălău a fost la aniversarea acestuia, unde vedeta a fost marea absentă. Motivul? Fosta soție a lui Alex Bodi nu a fost invitată la petrecerea fastuoasă din localul de fițe deținut de milionar în Bolintin Vale.

Părinții lui Gabi Bădălău nu o au la suflet pe Bianca Drăgușanu și acesta a fost motivul principal pentru care nu a fost chemată De altfel, nici cei doi băieți pe care afaceristul îi are cu Claudia Pătrășcanu nu o cunosc, încă, pe vedetă.

La câteva zile de la scandalul zilei de naștere, căci Bianca și Bădălău s-au certat fix pe 2 octombrie, de ziua de naștere milionarului, blonda dându-i block și evitându-l, iată că s-au împăcat. Și pentru că urma să plece în vacanță împreună, planul a fost respectat, în cele din urmă. Actualitate.net a aflat că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează, din nou, un cuplu, iar afaceristul a îndulcit-o cu un sejur peste hotare.

„Bianca i-a mai dat o șansă lui Gabi. S-au împăcat. L-a iertat pentru faza de la ziua lui. Problema e că Gabi nu a avut încotro. Părinții nu o știu, copiii nici atât, era culmea să apară așa deodată la ziua lui, cu rudele și toată lumea acolo. Trebuie să o introducă în familie, așteaptă momentul. Bianca a înțeles până la urmă acest aspect și s-au împăcat.”, a declarat o sursă din anturajul divei pentru Actuliatate.net.

Sunt împreună de 10 luni!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt împreună de 10 luni. Mai exact, cei doi s-au cuplat în luna decembrie 2020, chiar de sărbători. Diva showbizului românesc și afaceristului au rezistat într-o relație, în tot acest timp, deși s-au despărțit aproape săptămânal. De altfel, în relația lor a intervenit și afaceristul Alex Bodi, antamat de Bianca Drăgușanu.

Cei doi au păstrat legătura și de fiecare dată când blonda se despărțea de Gabi Bădălău intervenea milionarul din Mediaș. Și Iulia Sălăgean, buna lor prietenă, ex nevasta lui Alex Bodi, s-ar fi implicat în relația Biancăi cu Gabi Bădălău. Până la urmă, vedeta tv și milionarul din Bolintin Vale au rămas împreună.

Cei doi au la activ mai multe relații mondene. Bianca Drăgușanu a fost cuplată cu Cătălin Botezatu, Adrian Cristea și Tristan Tate. Gabi Bădălău a bifat mai multe relații mondene, printre care Andreea Mantea, Daniela Crudu, Ramona Gabor, Andreea Tonciu, Isa, solistă pe atunci în trupa ”Elegance”, Mădălina Pamfile, Adelina Pestrițu,  Vica Blochina. Ultima pe listă a fost Claudia Pătrășcanu, cu care are și doi băieți și i-a devenit nevastă.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine