Locul neașteptat în care a fugit Bianca Drăgușanu, după despărțirea de Gabi Bădălău. Gestul uimitor al milionarului

8 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Bianca Drăgușanu a trăit într-o viață cât alții într-o mie. Și nu e doar o vorbă, e chiar o realitate. Prezentatoarea TV duce o viață palpitantă și cu siguranță ar obosi de la prea multă liniște, mai ales pe plan amoros. Diva showbiz-ului românesc s-a despărțit iar de Gabi Bădălău. Pentru a câta oară? Ei bine, numărul despărțirilor din ultimii trei ani nu-l mai știm, căci cei doi se despart și se împac la ordinea zilei. Adevărul este că împăcările sunt mai dulci, mai ales când ele se întâmplă cu multe surprize plăcute. Un lucru e bine știut: Bianca Drăgușanu nu iartă și nu uită!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit. Bianca a fugit la mânăstire

Umblă vorba în târg că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit de-a binelea, de această dată. De ce? Pentru că milionarul ar fi găsit în telefonul divei o conversație pe care aceasta ar fi avut-o cu un medic, lucru care l-a enervat la culme pe Bădălău. Ofuscat că iubita lui este una dintre cele mai dorite femei din România și nu de puține ori este abordată de diverși bărbați, Gabi Bădălău ar fi făcut cale întoarsă, nemaifăcând față avansurilor pe care Bianca Drăgușanu le primea, chiar dacă nu răspundea afirmativ la nimic. Acum, totul e la nivel de bârfă, căci niciunul dintre parteneri nu a confirmat informația apărută în presa de scandal.Galerie imagini 1 / 3

Gabi Bădălău, gelozia, bat-o vina!

Și așa se face că Gabi Bădălău s-a certat la cuțite cu Bianca Drăgușanu, iar cearta a culminat cu o despărțire drastică. Însă, acum dacă ne luăm după despărțirile din trecut, cei doi au mai stat separați și câteva săptămâni bune, de rezistat, amândoi rezistă la supărare.

În același timp, nici Gabi Bădălău nu ar fi fost ușă de biserică, căci a avut numeroase escapade cu diferite domnișoare, fie la sala de sport, unde, culmea, tot Bianca l-a dus, fie prin locațiile de fițe din Capitală - aka întâlnirea cu Ramona Olaru, care i-a cam dat doar cu „seen”, ca să zicem așa.

Deși amândoi au toate motivele să fie fericiți, având parte de o situație financiară bună, copii sănătoși și aproape toate țiglele pe casă, iată că nici în lumea bună a Capitalei nu e liniște, iar motive de ceartă tot se găsesc.

Așadar și prin urmare, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au șters toate pozele împreună de pe social media, iar în momentul de față sunt despărțiți iremediabil. Că lucrurile se pot schimba pe parcurs și pot ajunge la sentimente mai bune, asta rămâne de văzut. În orice caz, idila dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ține România în suspans mai ceva ca telenovele din Spania.Unde a fugit Bianca Drăgușanu, după despărțirea de Gabi Bădălău

Deși nu pare că suferă prea tare că a rămas singură, Bianca Drăgușanu a simțit nevoia să se apropie de Dumnezeu în această perioadă, motiv pentru care a dat fuga la mânăstire.

Diva showbiz-ului românesc a postat un filmuleț pe social media în care apare într-un lăcaș sfânt. Bianca Drăgușanu a realizat un video în curtea mânăstirii, după care l-a postat pe Instagram. Astfel, dacă unele persoane se așteptau ca prezentatoarea Kanal D să fugă în vreo vacanță, iată că gândul ei a fost îndreptat către Dumnezeu.

Bianca Drăgușanu a fugit la mânăsătire după despărțirea de Gabi Bădălău

Ce este culmea în toată această ecuație e că și Gabi Bădălău a dat fuga la mânăstire, însă nu oriunde, ci la Muntele Athos, unde s-a fotografiat alături de unul dintre preoții de acolo. La fel ca și Bianca, milionarul a simțit că are nevoie de o energie bună de la Divinitate, în această perioadă grea.

Poate că drumul a biserică pe care ambii l-au ales e un semn că ar trebui să se împace, însă rămâne de văzut ce urmează să se întâmple.

Bianca Drăgușanu, relații de iubire fără prea mult noroc

Bianca Drăgușanu nu prea a avut parte de noroc în dragoste, căci după mariajul toxic cu Alex Bodi a urmat relația plină de certuri și tensiune cu Gabi Bădălău. Înainte de cei doi, prezentatoarea TV a fost căsătorită cu Victor Slav, cu care are o fetiță, pe Sofia. Cei doi s-au despărțit după ce, într-un moment de rebeliune și ceartă cu Slav, Bianca Drăgușanu a fugit la Paris cu Adrian Cristea, cel care i-a fost iubit aproape cinci ani.

Deși mulți se așteptau ca Bianca și Bădălău să ajungă în fața altarului, iată că cei doi au ales să se despartă definitiv.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine