Surpriză! Cine este cu adevărat noua iubită a lui Gabi Bădălău. Blestemul Biancăi Drăgușanu

7 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Alexandra Marin

Gabi Bădălău și-a refăcut viața rapid după despărțirea de Bianca Drăgușanu, după care nu prea suferă. Milionarul și-a făcut de cap cu mai multe domnișoare în ultima vreme, însă iubita oficială este o rusoaică pe nume Daria. Culmea, nu? Tot cu o rusoaică pe nume Daria a fost înlocuită și de Alex Bodi.

Noua iubită a lui Gabi Bădălău este originară din Rusia


Gabi Bădălău iubește din nou și se declară foarte fericit. Atât de fericit încât, în ultima vreme, de când s-a despărțit de diva showbiz-ului românesc, milionarul apare fie prin cluburi, fie în vacanțe peste hotare, la braț cu diferite domnișoare.

O escapadă memorabilă a lui Gabi Bădălău a fost cu Anda Mădălina, tânără citată și în dosarul „prostituate de lux pentru afaceriști”, cu care s-a distrat în urmă cu trei ani, pe când forma un cuplu cu Bianca Drăgușanu, dar și acum, după despărțirea definitivă de vedeta TV. Cei doi au fost văzuți la Nuba, în București, unde au tras un chef pe cinste care a continuat în apartamentul de lux al milionarului din Pipera, scris cancan.ro.

Gabi Bădălău a avut o aventură cu Anda Valentina, o cunoscută fată de oraș

Gabi Bădălău a intrat, însă, în grațiile unei rusoaice pe nume Daria, cu care a închegat, în ultima perioadă, o relație serioasă. Milionarul s-a afișat la petrecerea VIVA la brațul actualei iubite, pe care a prezentat-o drept parteneră oficială.

Ea este femeia cu care Bădălău a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău sare din relație în relație, iar acum se declară mai fericit și liniștit ca niciodată. Milionarul a avut o apariție de zile mari la petrecerea VIVA, unde a fost însoțit de Daria, noua lui iubită.

Pentru a închide gura lumii și pentru a demonstra că nu mai există cale de împăcare cu Bianca Drăgușanu, Bădălău s-a afișat public cu o altă femeie. Culmea, la aceeași petrecere a fost prezentă și prezentatoarea Kanal D, cu care s-a văzut în mod inevitabil.

Daria, noua iubită a lui Gabi Bădălău, are 24 de ani și este din Rusia. Femeia cu care Gabi Bădălău a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu este pictoriță și urmărită pe Instagram de peste 80 de mii de fani.

Gabi Bădălău s-a mândrit cu noua iubită la petrecerea Viva
1 / 3

Daria, iubita lui Gabi Bădălău, pictează de când era copil, astfel că dragostea pentru culori a devenit un stil de viață. Femeia care a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu în viața milionarului face picturi la comandă și le vinde online.Blestemul Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este istorie pentru Gabi Bădălău, care a acuzat-o că are alt iubit de câteva luni bune. Cei doi s-au despărțit de foarte puțin timp, însă milionarul a decis să-și refacă viața rapid.

Mai întâi, Gabi Bădălău a fost la Muntele Athos, de unde i-a adus mir și fostei neveste, Claudia Pătrășcanu, cu care e în termeni mai buni, iar apoi a dat o tură prin cluburile bucureștene, ca apoi să o cunoască pe Daria, o rusoaică talentată la desen.

Interesant este că numele Daria pare să o bântuie pe Bianca Drăgușanu, căci tot cu o Daria a înșelat-o și Alex Bodi. Fostul soț al divei showbiz-ului s-a iubit tot cu o rusoaică pe nume Daria, stabilită la Londra, cu care se și logodise după despărțirea de Bianca Drăgușanu.

Acum, la patru ani distanță de la despărțirea de Bodi și recenta separare de Bădălău, Bianca Drăgușanu este înlocuită, din nou, de o rusoaică pe nume Daria.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine