Cum a fost infiltrată Bianca Drăgușanu în afacerile familiei Bădălău

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Bianca Drăgușanu este fără doar și poate diva showbiz-ului românesc, o divă a României, după cum a fost denumită de nenumărate ori. Ajunsă vedetă pe cont propriu, fără agenție de marketing și alte persoane care să o propulseze în viața publică, iubita lui Gabi Bădălău a reușit imposibilul: să fie cea mai vânată femeie din România, la capitolul imagine. Bianca Drăgușanu a fost infiltrată și în afacerile familiei Bădălău, iar Actualitate.net vă dezvăluie și cum a reușit acest lucru.

Galerie imagini 1 / 8

Bianca Drăgușanu face reclamă locației de evenimente Monato patronată de Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu are o relație oficială cu Gabi Bădălău. Și pentru că tot formează un cuplu frumos de mai bine de doi ani, cei doi s-au gândit să ducă relația la un alt nivel. Așadar și prin urmare, diva showbiz-ului a realizat, în ultima vreme, mai multe ședințe foto în incinta domeniului Monato, tocmai în salonul de evenimente în care au loc cele mai tari nunți don zonă. Numeroase personalități publice și-au organizat nunta în celebrul loc, iar Bianca Drăgușanu îl promovează intens pe rețelele de socializare. Până la urmă, a fost o situație câștigătoare pentru ambii afaceriști.

0:00
/

Vedeta avea nevoie, cel mai probabil, de un loc în care să se simtă, dar și să arate ca o prințesă, iar rochiile de mireasă din colecția Biancăi au arătat superb în decorul de la Monato. Salon de nunți + rochii de mireasă = doi iepuri dintr-o lovitură!

0:00
/

Iată că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău știu să facă și profit, unul de pe urma ceiluilalt. Nu de alta, dar pentru o singură postare pe Instagram, diva showbiz-ului ia și până la 10.000 de euro, iar postările Biancăi pe social media au fost cu zecile. Bravo, Gabi!

0:00
/

Gabi a prezent-o familiei pe Bianca Drăgușanu. Rodica Bădălău și diva showbiz-ului, la braț, la Monato

Bianca Drăgușanu și Rodica Bădălău au îngropat securea războiului. Spunem asta pentru că cele două femei au făcut, în sfârșit, cunoștință, cu ocazia zilei de naștere a Sabinei Bădălău, care a împlinit 32 de ani.

0:00
/

Bianca Drăgușanu și Rodica Bădălău apar într-o fotografie, destul de apropiate, semn că mama lui Gabi Bădălău a lăsat garda jos și a acceptat-o pe vedetă în sânul familiei. Nu este însă prima dintre femeile din viața afaceristului care i-a dat o șansă divei.

0:00
/

Până la urmă, Bianca Drăgușanu a reușit să-i intre în grații Rodicăi Bădălău, deși între cele două nu a existat cu adevărat un conflict real, relația dintre ele fiind tensionată din cauza bârfelor provenite din diferite părți.

Bianca Drăgușanu, invitată la ziua de naștere a Sabinei Bădălău

Bianca Drăgușanu a făcut senzație la ziua Sabinei Bădălău, unde a fost însoțită de fratele sărbătoritei, nimeni altul decât Gabi Bădălău. Tot acolo i-a cunoscut și părinții.

Din sursele Actualitate.net, Bianca Drăgușanu și Sabina Bădălău au o relație de prietenie și se înțeleg foarte bine. Cele două s-au distrat pe cinste la petrecerea aniversară a mezinei familiei Bădălău, iar blonda s-a arătat cu adevărat impresionată de frumusețea naturală a surorii iubitului ei.

Trebuie să spunem că la Monato petrecerea a durat până dimineață și nu ne-ar mira dacă marele chef s-ar extinde până la finalul săptămânii.

0:00
/

Pe noi poți să ne urmărești pe Facebook și Instagram.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine