Gabi Bădălău, umilit de Claudia Pătrășcanu: „Am ajuns să scriu aici de disperare. Doar șantajează și cere bani continuu”

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt, din nou, în scandal. Milionarul din Bolintin-Vale a postat pe Instagram o serie de mesaje prin care își strigă disperarea. Reacția fostei soții a fost total neașteptată. Iubitul Biancăi Drăgușanu a rămas, până la urmă, cu ochii în soare.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au împreună doi băieți


Gabi Bădălău a numit-o pe fosta soție „Claudia scandal” și „circăreasă”, dar și că se hrănește cu ură, asta după ce a ajuns la Constanța în ziua de vineri pentru a-și lua copiii în weekend.

Iubitul Biancăi Drăgușanu a spus că nu a fost lăsat să-și vadă copiii, deși se afla în fața porții fostei soții. „Această sfântă își bate joc de sufletele copiilor.”, a scris Gabi Bădălău.

Problema milionarului a fost că a stat în fața porții Claudiei Pătrășcanu, fără ca cineva să-l bage în seamă, așa că a telefonat-o pe artistă în disperare, însă fără să primească un răspuns din partea acesteia.

Gabi Bădălău, acuzații grave la adresa Claudiei Pătrășcanu

Conflictul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu s-a stins odată cu divorțul, între cei doi existând tensiuni în continuare.

Afaceristul a insistat cu telefoane la avocați și a încercat să ia legătura cu fosta soție, dar în zadar. Nu i s-a răspuns la apeluri și a fost nevoit să facă, din nou, cale întoarsă.

„Nici măcar nu îmi permite să-mi văd băieții. Fac trei ore pe drum până la Constanța, iar această mamă minunată nu-mi permite nici măcar să-mi îmbrățișez băieții. Am ajuns să scriu aici din disperare. Doar șantajează și cere bani continuu.”, a mai scris Gabi Bădălău pe Instagram, serie de postări pe care o puteți vizualiza în galeria foto de mai jos.

Gabi Bădălău, disperat din cauza Claudiei Pătrășcanu
1 / 4

Reacția Claudiei Pătrășcanu, după ce Gabi Bădălău a acuzat-o că nu-l lasă să-și vadă copiii

Cântăreața din Constanța a avut chiar și o reacție după postările lui Gabi Bădălău pe Instagram. Claudia Pătrășcanu a menționat că fostul soț a uitat că și-a schimbat weekend-urile, astfel că sâmbăta și duminica în cauză nu erau, de fapt, cele pe care milionarul trebuia să le petreacă alături de tatăl lor. Chiar și așa, Claudia Pătrășcanu nu le-a permit celor doi băieți nici măcar să-și vadă tatăl, dar păi să mai și petreacă timpul împreună, cu toate că se afla în fața porții.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine