S-a reaprins războiul între Claudia Pătrășcanu și Rodica Bădălău. Artista îi aduce acuzații grave mamei lui Gabi Bădălău

7 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Alexandra Marin

Războiul public dintre Claudia Pătrășcanu și familia Bădălău nu pare să aibă sfârșit nici după divorțul controversat dintre artistă și afacerist. Claudia Pătrășcanu a aruncat cu săgeți către fostul soț și familia acestuia, povestind despre piedicile puse de celebra ei soacră, Rodica Bădălău, și despre ei pentru drepturile copiilor. Artista a avut o relație tumultoasă cu fosta soacră, căreia îi aduce acuzații grave.

Sursa foto: cancan.ro


De la despărțirea din 2019 și până în prezent, Claudia Pătrășcanu se confruntă cu probleme constante, încercând să-și protejeze copiii de repercusiunile unei despărțiri tumultoase. Artista și Gabi Bădălău au divorțat, oficial, în octombrie 2022.

Claudia Pătrășcanu l-a pus la zid fostul soț, Gabi Bădălău, acuzându-l că și-a neglijat copiii și că nu s-a implicat în creșterea lor. Mai mult de atât, artista a dezvăluit că, în ciuda problemelor de sănătate și a pandemiei, Gabi Bădălău nu le-a oferit micuților niciun sprijin și nicio asistență medicală în timp ce aceștia treceau prin perioade dificile.

Claudia Pătrășcanu îl face praf pe Gabi Bădălău și îi aduce acuzații grave Rodicăi Bădălău

„Nici în perioada grea de sănătate a mea și a copiilor nu a venit cu o sticlă de apă sau un medicament. Am avut Covid toți, copiii aveau nevoie de medicamente și alimente… Nu puteam ieși din casă pentru că eram izolați. L-am rugat să trimită pe cineva măcar, cu apa și medicamente, iar răspunsul lui a fost: <nu ești în stare să crești copiii, ești o mamă de carton, dacă nu te poți descurca, lasă-mi mie copiii și dispari!>”, a povestit Claudia pentru cancan.ro.

Claudia Pătrășcanu a povestit și despre Rodica Bădălău, mama fostului soț. Artista a acuzat-o pe fosta soacră de distrugerea vieții copiilor pentru propriile sale frustrări. Dezvăluirile despre incendiul de la casa din Bolintin au adus în prim-plan acuzații grave la adresa mamei fostului soț, care, potrivit Claudiei Pătrășcanu, ar fi pus foc intenționat.

„Înainte de Crăciun, această femeie a dat foc la casa din Bolintin, copiii mei erau în casa aceea, dormeau, era ora prânzului. Copiilor le-a fost frică să-mi spună, de teamă că îi cearta și le rupe urechile.”, a adăugat vedeta.

Claudia Pătrășcanu susține că Rodica Bădălău se implică activ în viața fiului ei și chiar îi coordonează alegerile pe care Gabi le face pe plan amoros.

Vedeta a povestit și despre episodul în care Rodica Bădălău a dat cu pumnul în masă pentru a-i da afară pe ea și pe copii din casă.

O altă acuzație serioasă este legată de faptul că mama afaceristului le dădea micuților medicamente care nu erau prescrise de medic și le cerea copiilor să nu spună acest lucru nimănui, amenințându-i că, în caz contrar, tatăl lor îi va părăsi.

Claudia Pătrășcanu a avut curajul să vorbească despre toate aceste episoade dureroase din viața ei, dezvăluind faptul că micuții săi au fost „sechestrați” și manipulați, în timp ce mama lui Gabi Bădălău își urmărea propriile interese.

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Rodica Bădălău pare să fie departe de a se încheia

Ciudat este, însă, faptul că tot artista spunea despre fosta soacră că îi este ca o mamă și de tatăl lui Gabi că îi este ca o tată. De altfel, tot Claudia Pătrășcanu a declarat că îl așteaptă pe fostul soț într-o lenjerie intimă sexy, că știe care este preferata lui. Aceste declarații au fost făcute în emisiunea lui Măruță chair de Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu, pe urmele iubitelor lui Bădălău

De când a plecat de acasă pentru altă femeie, Gabi Bădălău își încearcă norocul cu alte dive din showbiz. Claudia Pătrășcanu vine din spate și îl face praf public de fiecare dată când încearcă să își facă o relație. În ultimii trei ani, de când e cu Bianca Drăgușanu, Bădălău este pus la zid de fosta soție.

Acum, afaceristul jonglează între Bianca și două antrenoare de fitness, iar Claudia a sărit la atac. Ce e drept, pe Bianca Drăgușanu nu o plac nici părinții lui Bădălău, dar au acceptat-o, într-un final.

Bianca Drăgușanu s-a cunoscut cu părinții lui Bădălău


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine