Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, în ipostaze tandre de ziua milionarului / Foto

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au o relație tumultoasă, dar frumoasă. Cei doi sunt ba despărțiți, ba împreună. Un lucru rămâne intact orice ar fi: iubirea dintre ei. Diva showbiz-ului românesc a postat imagini cu iubitul ei. Este pentru prima dată când vedeta este atât de asumată în relația cu milionarul.

article img

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Sursa foto: România TV

Bianca Drăgușanu, în ipostaze tandre cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, în fotografii de senzație, din vacanțele petrecute și serile romantice în Capitală. Dacă până acum nu au făcut imagini publice cu ei, iată că Bianca Drăgușanu a spart gheața.

Diva a mai „scăpat” pe Instagram câte un live în care apărea cu milionarul. Însă totul se întâmpla fugitiv și fără explicații. Fosta prezentatoare tv și Gabi Bădălău au o relație de 10 luni, cu o aniversare de un an chiar de sărbători.

Pentru prima dată în tot acest timp, Bianca Drăgușanu și-a asumat public și a oferit publicului larg imagini cu iubitul ei. „La mulți ani, iubirea mea”, este mesajul însoțit de fotografiile în care blonda apare cu milionarul. Chiar dacă toți s-au împotrivit acestei relații, vedeta și afaceristul au rămas tot împreună.

article img

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău petrec timp de calitate împreună

Bianca Drăgușanu, muza lui Gabi Bădălău

Spre surprinderea tuturor, Gabi Bădălău s-a îndrăgostit iremediabil de Bianca Drăgușanu. Spunem spre surprinderea celor din jur pentru că afaceristul a bifat multe relații de scurtă durată, cu multe femei din showbiz și nu numai. Singura cu care a ajuns la altar a fost Claudia Pătrășcanu, cu care are și doi copii.

Gabi Bădălău a împlinit 34 de ani și cea mai mare bucurie din viața sunt sunt cei doi băieți, care i-au fost alături de ziua lui. La rândul său, milionarul și-a exprimat fericirea pe Instagram, prin poze cu cei doi micuți.

article img

Gabi Bădălău are doi copii cu Claudia Pătrășcanu

Din sursele Actualitate.net, Gabi Bădălău îți sărbătorește ziua de naștere în zânul familiei. Milionarul se află cu cei doi copii la Bolintin Vale, acolo unde deține o vilă de lux. Fiind wekend-ul în care trebuie să stea cu cei doi băieți, Claudia Pătrășcanu i-a lăsat pe micuți la tatăl lor.

Se pare că ziua de naștere a milionarului a îmbunat-o pe fosta cântăreață din trupa Sexy. Ori poate a vrut să-l țină de parte de Bianca Drăgușanu de aniversarea acestuia. Una peste alta, diva showbiz-ului sigur are o surpriză pentru afacerist, iar întâlnirea dintre cei doi să nu se întâmple este aproape aproape imposibilă. Așa cum bine ne-a obișnuit, Gabi Bădălău va petrece, cel mai probabil, într-un local de lux, acompaniat de muzica lui Florin Salam.

Artistul și-a sărbătorit ziua de naștere pe 1 octombrie, iar Gabi Bădălău i-a fost alături. Este cunoscută relația de prietenie dintre cei doi, iar milionarul a știut să fie darnic de fiecare dată cu amicul său. Pentru dedicații și cântări private, iubitul Biancăi Drăgușanu a scos din buzunar zeci de mii de euro.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au îndrăgostit iremediabil în 2020

Deși credea că nu mai există dragoste după despărțirea tumultoasă de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu l-a întâlnit pe Gabi Bădălău. Cei doi s-au plăcut pe loc, după care au început să iasă împreună. Au urmat vacanțele de lux în Dubai și Maldive, iar ulterior oficializarea relației. Claudia Pătrășcanu nu a fost prea încântată de această idilă și a făcut numeroase declarații dure la adresa divei showbiz-ului românesc.

După 10 luni de împăcări și despărțiri, deși familia milionarului, ori fosta/actuala nevastă sunt împotrivă, Gabi și Bianca încă formează un cuplu. Cei doi vor să ajungă în fața altarului, să devină o familie și chiar să facă un copil.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine