Gabi Bădălău a înșelat-o patru săptămâni la rând pe Bianca Drăgușanu, dar s-a întors plângând la ea. Cine sunt femeile celebre care au intervenit în relația lor

7 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Alexandra Marin

Gabi Bădălău (35 de ani) e mare crai în Capitală. Practic, la acest moment, nu există un bărbat care să-l egaleze la capitolul cuceriri. Nici măcar musculosul Alex Bodi, Victor Slav, sau alți băieți de bani gata, nu mai concurează cu el, aceștia din urmă devenind „băieți de casă”. Vorba aia, până și Codin Maticiuc a renunțat la viața de oraș.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trăiesc o pvoeste intensă de dragoste


  • În ultima lună, Gabi Bădălău a început să guste din plin din viața de bărbat singur și a zburat din floare în floare, înșelând-o pe Bianca Drăgușanu până și cu antrenoarele de fitness.
  • După toată această perioadă prolifică din punct de vedere amoros, Gabi Bădălău s-a întors plângând la prezentatoarea TV.

Escapadele amoroase ale lui Gabi Bădălău. Cu cine a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău (35 de ani) și Bianca Drăgușanu (41 de ani) sunt pe buzele tuturor de trei ani încoace. De când au devenit un cuplu și până în prezent, cei doi ajung pe prima pagină a site-urilor săptămânal. Fie că e vorba de scandalurile cu Claudia Pătrășcanu sau de întâlnirea cu alte femei, Gabi Bădălău s-a lăsat dus de val și s-a purtat ca un îndrăgostit de 17 ani.

Certurile în relația dintre cei doi sunt la ordinea zilei, însă perioada cea mai grea a fost după ce Bianca Drăgușanu s-a operat, iar Gabi Bădălău a dispărut din peisaj.

Actualitate.net a scris despre momentul în care prezentatoarea TV a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul feței. Bianca Drăgușanu a trecut operație de lifting facial, după care s-a recuperat destul de repede. La acel moment, blonda ieșea prin oraș cu cagula pe cap, după modelul Kanye West și Kim Kardashian.

Imediat după operație, Bianca Drăgușanu a postat și prima imagine din sala de operație, fotografie publicată mai mult pentru cei care o critică. Pentru a vedea imaginile, dar și a afla informații despre cum a decurs operația, puteți accesa link-ul de mai jos.Gabi Bădălău a dispărut din peisaj, în toată această perioadă, și a lăsat-o pe Bianca Drăgușanu singură, fără suport fizic. Cei doi se mai auzeau ocazional la telefon. Actualitate.net a aflat că milionarul nu a stat, însă, degeaba în ele patru săptămâni de recuperare ale prezentatoarei TV.

Gabi Bădălău a încercat să cucerească mai multe vedete din showbiz, printre care și pe Ramona Olaru, prezentatoarea de la Neatza, Irisha, fostă concurentă de la „Bravo, Ai Stil”, însă cireașa de pe tort a fost Cristina Bădănoiu.

  • Pentru Ramona Olaru, Gabi Bădălău a organizat o cină romantică. Sau cel puțin a încercat, pentru că blonda a venit însoțită de încă doi prieteni, cu care a și plecat. Astfel, afaceristul a rămas singur și fără o potențială iubită.
  • Apoi a urmat  Irisha, pe care a abordat-o în club, au schimbat câteva vorbe, dar nu a fost să fie. Tânăra de la „Bravo, Ai Stil”  l-a refuzat politicos.
  • Într-o altă seară, însă, a dat nas în nas cu Cristina Bădănoiu, nimeni alta decât femeia care l-a despărțit de Claudia Pătrășcanu. Aflată cu fetele în club, fosta amantă a fost abordată de Gabi Bădălău, care a încercat să o recucerească, cel puțin pentru o seară. Însă nici de data asta nu a fost să fie!


Gabi Bădălău nu s-a lăsat, așa că a încercat, de data asta cu succes, să își facă relații și cu antrenoarele de fitness de la sala de sport unde, culmea, l-a dus tocmai Bianca Drăgușanu. Acolo, două dintre sportive i-au răspuns pozitiv la solicitare, dar a aflat Bianca și a explodat vulcanul.

Astfel că, nervoasă pentru că nu i-a fost alături după operație, dar și pentru că a înșelat-o cu multe domnișoare. Practic, n-am avea degete la mâini dacă ar fi să enumerăm chiar toate escapadele amoroase ale lui Gabi Bădălău.

Acum, refăcută după intervenție și arătând mai bine ca niciodată, Bianca Drăgușanu l-a părăsit pe Gabi Bădălău, care după patru săptămâni de burlăcie s-a întors plângând la ea.

Sursele noastre spun că milionarul a încercat să o înduplece pe blondă cu diferite cadouri scumpe, dar și cu promisiunea că nu va mai călca strâmb și că, de acum, îi va fi alături. Rămâne de văzut dacă și se va ține de cuvânt!Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine