Bianca Drăgușanu o face praf pe Claudia Pătrășcanu. E adevărat că cei doi copii ai lui Bădălău au văzut-o goală?

2 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Bianca Dragusanu a desfiintat-o pe Cludia Patrascanu, in cadrul emisiunii lui Capatos, de la Antena Stars. Vedeta a vorbit despre acuzatiile pe care artista i le-a adus recent.

article img

Cantareata a dezvaluit pe Facebook ca cei doi baieti pe care ii are ar fi vazut-o goala pe Bianca Dragusanu, iar ulterior copii ar fi mimat scene sexuale cu niste papusi.

Bianca Dragusanu i-a dat replica Claudiei Patrascanu in stilul caracteristic si a comentat dur afirmatiile acesteia din spatiul public.

Relația dintre artistă și fosta prezentatoare tv sunt destul de tensionate, deși în privat diva ar fi fost contactată de fosta soție a lui Gabi Bădălău cu care ar fi încercat să se împrietenească.

La tv, însă, Claudia Pătrășcanu face afirmații defăimătoare la adresa Biancăi Drăgușanu, despre care spune că are un comportament nepotrivit și că se ceartă cu Gabi Bădălău de față cu cei doi copii ai lor.

Micuții ar fi venit acasă și s-au plâns de reacțiile celor doi și că tatăl lor petrece mai mult timp cu Bianca la telefon decât cu ei.

Bianca Drăgușanu nu a mai rezistat și a adus lămuriri cu privire la relația pe care o are cu Gabi Bădălău, dar  și despre comunicarea pe care o are cu fosta lui soție. Vedeta consideră că artista este duplicitară și că una spune, alta face.

“Minte cu o nerusinare iesita din comun. Ea cu exceptia faptului ca e mama de copii nu mai stie sa faca altceva. Noi niciodata nu ne-am pus in ipostaze in care sa ne compromitem de fata de copii. Minte ca sa faca show, ea vorbeste singura. Doamne fereste de asa ceva, sa spui aberatii din astea. Deci ea imi da romane, imi scrie si ma perie, una îmi spune in mesaje si sa ma avertizeze pe mine, iar alta declară despre mine.

Perversitate. Nu ai cum sa faci schemele astea decat daca ai timp liber. Daca esti disperata tu incerci sa gasesti solutii, nu iti creezi altele.”, a declarat Bianca Dragusanu despre Claudia Pătrășcanu.

Diva tv si Gabi Bădălău sunt împreună din luna decembrie 2020. Relația lor a început pe ascuns, din București, a continuat cu escapade la munte, iar apoi cu vacanțe de vis în Dubai.

După ce s-a aflat public că sunt împreună, cei doi îndrăgostiți au plecat într-un sejur de lux în Maldive.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine