Gabi Bădălău, petrecere la dublu cu fosta nevastă, Claudia Pătrășcanu!

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Gabi Bădălău a avut parte de o petrecere surpriză din partea mamei sale, Rodica Bădălău. Milionarul și-a aniversat cei 34 de ani în restaurantul familiei din Bolintin Vale, pe 2 octombrie. Claudia Pătrășcanu, născută pe 6 octombrie, a sărbătorit în aceeași zi.

article img

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, pe vremea când formau un cuplu. Sursa foto: Libertatea.ro

Gabi Bădălău, masă festivă în restaurantul parinților. Claudia Pătrășcanu, petrecere de fiță la Casa di David din Herăstrău

Gabi Bădălău, fiul fostului ministru Niculae Bădălău are o viață de haiduc, am putea spune. Aflat într-o relație complicată cu Bianca Drăgușanu, afaceristul se împarte între familie și iubită. Dar și fosta nevastă.

Milionarul din Bolintin Vale a avut în palmares numai femei frumoase, iar Claudia Pătrășcanu este singura care i-a dăruit doi copii. Aflați într-un proces de divorț, cei doi foști parteneri de viață se luptă în instanță pentru tutela celor doi copii. Asta nu-i împiedică de la gesturi tandre ocazional, ori vorbe frumoase. Deși în media duc în război al declarațiilor. Probabil afectați de toată situația vor fi doar cei doi copii.

Sâmbătă, 2 septembrie, Gabi Bădălău a avut parte de o petrecere de pomină în restaurantul familiei. Au fost prezente mai multe personaje cu renume, printre care familia Erbașu.

article img

Claudia Pătrășcanu a sărbătorit, de asemenea, ziua de naștere, însă la Casa Di David. Cu prietenii apropiați. Vedeta a avut parte de o petrecere de fițe, într-un cadru restrâns, alături de persoane pe care nu le-a văzut de multă vreme. Cântăreața a menționat pe Instagram că i-a lipsit să petreacă și s-a bucurat de prezența invitaților din plin.

Artista a fost singură la eveniment, deși, în aceeași seara, tot pe 2 octombrie, Gabi Bădălău petrecea în Bolintin Vale. Cei doi copii ai lor au fost alături de milionar. Din sursele Actualitate.net, Claudia Pătrășcanu i-a lăsat copiii, dat fiind faptul că era ziua lui de naștere. De altfel, era șși weekend-ul în care acesta trebuia să stea cu cei doi băieți.

Bianca Drăgușanu, marea absentă de la ziua de naștere a lui Gabi Bădălău

Deși a postat mesaje cu la mulți ani pe contul de Instagram, Bianca Drăgușanu nu a fost prezentă la ziua de naștere a lui Bădălău. Mai pe scurt, diva nu a fost invitată de familie. Ce-i drept, blonda și părinții iubitului nu se cunosc personal. La petrecere au mai fost prezenți și copiii pe care afaceristul îi are cu Claudia Pătrășcanu. Și pentru că nu sunt familiari unii cu ceilalți, Bianca Drăgușanu a absentat de la aniversarea milionarului.

article img

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au o relație că năbădăi. Sursa foto: Instagram

Fostul iepuraș Playboy și fiul fostului ministru al Economiei, Niculae Bădălău, sunt împreună de 10 luni. De sărbători ar fi trebuit să împlinească un an de relație. Sursele Actualitate.net susțin că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-ar fi despărțit definitiv, de această dată, și nu mai există cale de întoarcere.

Mărul discordiei? Părinții milionarului, care n-ar plăcea-o pe blondă. De altfel, ei sunt cei care au organizat petrecerea lui Gabi Bădălău. În această ecuație a intervenit și Claudia Pătrășcanu, care a declarat la Capatos că fostul soț se află pe un drum pierdut și că e posibilă o alianță cu fosta soacră.

Reamintim, însă, că problemele din viața lui Gabi Bădălău sunt dinainte de relația cu Bianca Drăgușanu. El și-a înșelat soția cu multe alte domnișoare, printre care și Daniela Crudu, cu care a mers într-un sejur, pe un iaht, în afara țării.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine