Bianca Drăgușanu, acuzații grave la adresa lui Alex Bodi, la Capatos: ”Îmi e frică pentru viața mea, pentru copilul meu”

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se războiesc atât la tv, cat si pe holurile tribunalelor. Vedeta și-a dat în judecată fostul soț, căruia îi aduce acuzații grave.

article img

Fosta prezentatoare Kanal D a fost prezentă în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, unde a vorbit despre traumele pe care le-a trăit în relația cu Alex Bodi.

 BIANCA DRĂGUȘANU, ACUZAȚII GRAVE LA ADRESA LUI ALEX BODI

Vedeta tv a fost la IML după una dintre bătăile primite și a scos certificat medico-legal, pentru a-l da în judecată pe Alex Bodi. Ea a fost de deja la Parchet, de unde a ieșit cu declarații că se teme pentru viața ei.
De cealaltă parte, Alex Bodi susține ca bătăile nu au fost repetate și că a lovit-o pe vedetă dupa ce a sărit să-l bată și l-a înjurat de morți, bunica lui decedând chiar in vara anului 2020. Mai mult, afaceristul a declarat ca fosta lui soție a fost ținută în lux și dusă numai prin vacanțe.

Acum, Bianca este de părere ca Alex Bodi vrea să-i facă rău și că acesta este în stare să-i pună chiar viața în pericol.

Mai mult, Drăgușanu a declarat că teama pentru Bodi se manifestă și în ceea ce o privește pe fiica ei, Sofia, de care afaceristul era foarte apropiată.

Bianca Drăgușanu este implicată în două dosare: într-unul are calitatea de martor, iar în celălalt are calitatea de victimă.

Primul dosar în care a fost citată ca martor este cel în care Alex Bodi este anchetat de autorități după ce DIICOT l-a acuzat de proxenetism, trafic de droguri, prostituție și trafic de persoane și minori, din perioada 2014.

Cel de-al doilea dosar în care Bianca Drăgușanu este implicată este cel de victimă, după ce l-a dat în judecată pe Alex Bodi pentru vătămare corporală. Vedeta a fost la IML și i s-a dat un certificat medico-legal care atestă că a fost bătută.

“Am fost citata in acel dosar in calitate de fostă soție și de martoră. Au fost întrebări și despre perioada în care am fost împreună. Cele doua dosare au la bază o singură substanță: cat de periculos este acest individ”, a declarat Bianca Dragușanu la Capatos, despre dosarul în care este anchetat Alex Bodi pentru care se află în arest la domiciliu.

“Chiar am ajuns să-mi fie frică de omul ăsta, îmi e frică pentru viața mea, pentru copilul meu. După ce am făcut publice pozele cu mine a început atacurile. Nu e nicio problemă, vor trece și asta. 3 ani de zile am fost victima propriei mele neputințe. Mă simțeam constrânsă. Nu voiam ca fata mea mea să mă vadă în situația asta. Probabil Dumnezeu așa a vrut. Probabil prima dată, la 20 de ani, nu am învățat din experiența avută și a trebuit să mai trec prin asta”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Vedeta tv, despre scandalul cu Claudia Patrascanu

Bianca Dragușanu se află într-o dispută și cu Claudia Pătrășcanu, despre care spune că este falsă. Cele două femei și-au adus acuzații dure în emisiunea lui Capatos. Prima care a lansat atacuri a fost fosta soție a lui Gabi Bădălău, care a declarat ca fiii ei au vazut-o goală pe Bianca, după care au mimat acte sexuale cu niște păpuși.

“Minte cu o nerusinare iesita din comun. Ea cu exceptia faptului ca e mama de copii nu mai stie sa faca altceva. Noi niciodata nu ne-am pus in ipostaze in care sa ne compromitem de fata de copii.
Minte ca sa faca show, ea vorbeste singura. Doamne fereste de asa ceva, sa spui aberatii din astea. Deci ea imi da romane, imi scrie si ma perie, una îmi spune in mesaje si sa ma avertizeze pe mine, iar alta declară despre mine.

Perversitate. Nu ai cum sa faci schemele astea decat daca ai timp liber. Daca esti disperata tu incerci sa gasesti solutii, nu iti creezi altele.”, a declarat Bianca Dragusanu despre Claudia Pătrășcanu.

Fosta prezentatoare Kanal D are o relație de iubire cu Gabi Bădălău din luna decembrie 2020. Ea s-a despărțit de Alex Bodi la finele lunii octombrie, după ce acesta a înșelat-o cu Daria Radionova, cu care a și venit imediat acasă, în România, chiar în casa unde afaceristul a trăit cu Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi și blonda au avut o relație de aproape trei ani, consumată cu multe episoade violente.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine