Mesaj alarmant despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: „Toate rugăciunile noastre sunt îndreptate acum către cel pe care îl iubim cu toții, Florin Piersic”

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Florin Piersic (88 de ani) a fost internat de urgență în spital, după ce pe data de șase aprilie, la ultimul spectacol de teatru, i s-a făcut rău și a fost chemată salvarea. Marele actor a fost operat la genunchi, însă infecția a ajuns la simulatorul cardiac. Florin Piersic a rămas internat în Spitalului Militar din Cluj-Napoca, unde și-a petrecut și sărbătorile pascale.

Florin Piersic se află internat în spital. Foto: colaj Actualitate.net


Florin Piersic trece prin momente grele din cauza problemelor de sănătate. Cu toate că nu se simțea foarte bine, marele actor a încercat să-și ducă până la capăt îndatoririle față de public, însă, până la urmă, starea sa de sănătate s-a deteriorat.

La o ultima reprezentație artistică, Florin Piersic a fost dus la spital, unde a fost operat la genunchi, în urma unei infecții. Din păcate, infecția s-a răspândit în corp, ajungând la inimă. Mai exact, la simulatorul cardiac pe care îl are montat de câțiva ani.

De pe data de 6 aprilie, Florin Piersic nu a mai scris nimic pe rețelele de socializare, semn că nu se află într-o dispoziție foarte bună pentru a comunica pe Facebook sau Instagram despre cum se simte.

Medeea Marinescu, îndemn la rugăciune pentru Florin Piersic

Medeea Marinescu, colega de scenă a lui Florin Piersic, a postat de Paște un mesaj îngrijorător cu privire la starea de sănătate a marelui actor. Oamenii de pe social media s-au panicat, mai ales că actrița sugera ca toți cei care îl iubesc pe Florin Piersic să se roage pentru el, semn că starea lui este una fragilă.

Medeea Marinescu a postat și două imagini pe social media, însoțite de mesajul alarmant cu privire la starea de sănătate a lui Florin Piersic
1 / 2

„E un timp de reculegere, un timp al gândurilor adunate, un timp al punerii în ordine a ceea ce simțim, un timp de liniștire. Indiferent că suntem prinși în proiecte, sau alergăm zgomotos spre o minivacanță, sau suntem pe un pat de spital.

Gândurile bune nu trebuie nici demonstrate, nici declarate la ore de maximă audiență, ci trebuie lăsate să existe. Iertați-mi deci lipsa de reacție publică. Pentru că sunt convinsă că toate gândurile bune și rugăciunile noastre înseamnă energie și că ele sunt îndreptate acum către cel pe care îl iubim cu toții, Florin Piersic. Și sunt convinsă că ne vom reîntâlni pe scenă, și în afara ei, cu bucuria pe care am trăit-o de fiecare dată alături de marele meu partener de scenă.

Sănătate și speranță, Dragă Florin! Tuturor, să aveți parte de sărbători luminate și liniștite! PAȘTE FERICIT!”, a scris Medeea Marinescu pe Facebook.

Ce probleme de sănătate are Florin Piersic

Florin Piersic a fost operat la genunchi în 2019, după ce în 2014 a avut dureri mari la gât, motiv pentru care a ajuns și atunci la spital. Medicii i-au prescris multe medicamente, în special vitamine. Actorul Florin Piersic nu a recunoscut niciodată că are probleme de sănătate, iar asta pentru că nu îi place să vorbească despre boli.

„Sunt bolnav. De medicamente. În special de vitamine. De fapt, ar fi cazul să recunosc că iubesc cel mai mult pastilele cu care mă îndop şi care mă ţin pe picioare. Mi-a zis o doctoriţă din Germania că sunt sănătos tun, dar după ce m-am întors în ţară, mi-a trimis prin poştă un pachet mare cu medicamente pe care să le iau la ore fixe. O perioadă am luat şi câte 40 de pastile pe zi, dar la final am fost ca nou.”, spunea Florin Piersic, în 2019.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine