Gestul făcut de Florin Piersic, în fața a mii de oameni, la concertul Andrei de la Cluj. Artista a rămas fără cuvinte

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Andra a susținut un concert la Sala Polivalentă din Cluj, unde au venit mii de oameni. În timpul spectacolului, pe nepusă masă, pe scenă a apărut Cătălin Măruță, soțul artistei, care a anunțat o surpriză nemaipomenită, căci nici cântăreața nu știa de ceea ce urma să se întâmple: Florin Piersic a venit la concertul Andrei.

Andra, impresionată de apariția lui Florin Piersic

Dacă e vorba de divertisment, idei sau orice ține de bunăstarea unei petreceri, cheamă-l pe Măruță. După ani buni de căsătorie, chiar și Andra rămâne deseori surpriză. Însă pentru Actualitate.net chiar și Ciucă, asistentul lui, a declarat că prezentatorul Pro TV este omul momentului.

Așa se face că, în timp ce se afla în drum spre Cluj, Măruță s-a întâlnit cu Florin Piersic în avionul care venea de la București. În avion se afla și nimeni altul decât Florin Piersic, care se întorcea de la un spectacol avut în Capitală.

Și în timp ce se bucurau de întâlnire, lui Măruță i-a venit ideea genială de a-l chema ca invitat surpriză pe Florin Piersic la concertul Andrei. Întregul moment a fost filmat și publicat pe contul de Youtube al cântăreței.

Florin Piersic, moment de glorie la concertul Andrei de la Cluj

Andra nu a știut nici măcar o secundă de ceea ce urma, dar nici că soțul ei va interveni pe scenă. a lăsat lucrurile să se întâmple, așteptând și ea cu sufletul la gură, cu mari emoții, ce i-a pregătit Cătălin Măruță.

Mare i-a fost mirarea artistei când l-a văzut pe Florin Piersic pe scenă, care a fost primit de ropote de aplauze, dar și în uralele miilor de oameni aflați la eveniment.

„„Copii, vreau să vă spun atât: Nu-mi vine să cred, eram în avion, veneam de la București, unde am avut spectacol, și Măruță îmi spune mie… Măruță și cu asta mică sunt finii mei, eu i-am cununat pe ei doi. Am venit cu mult drag, m-am gândit să viu, să nu viu, dar cum să nu viu dacă eu mă întâlnesc cu cei care sunt vecinii mei, sunt prietenii mei, sunt clujenii mei?”, a spus Florin Piersic.

Impresionant a fost gestul actorului, la urcarea pe scenă. Florin Piersic și-a făcut cruce și a făcut o plecăciune în fața publicului.

No, acuma mai pot să cânt cu emoțiile astea? Cea mai mare bucurie, cel mai frumos cadou l-am primit acum. Nu mai vreau nimic de Crăciun, Cătălin. Mi l-ai adus pe Florin Piersic, nu-mi mai trebuie nimic.”, a scris Andra pe Instagram.

La concertul Andrei au fost 10.000 mii de oameni care s-au bucurat de întregul moment. O surpriză la fel de mare a fost și pentru spectatori apariția lui Florin Piersic.

La concertul Tradițional 2 – Cluj au fost prezente și multe alte persoane publice, iar pe scenă, alături de artistă, au urcat și Mioara Velicu, Sava Negrean Brudașcu, Maria Dragomiroiu, Zdob și Zdub, dar și alții.

„Sunt mândră de faptul că am reușit să creez acest spectacol de succes și sper ca Tradițional 2 să fie prilejul unei noi reuniuni cu iubitorii de muzică populară și nu numai. Nostalgici sau nu, fiecare va găsi ceva pe placul său în acest concept gândit pentru toate vârstele și toate gusturile. Vă aștept cu drag la Tradițional 2.”, a menționat Andra.

Tradițional 2 va avea loc și la București, pe 24 aprilie, la Sala Palatului. Este vorba despre un spectacol cu două ore de muzică live, în care artiștii cântă mai multe genuri muzicale, de la  populară, pop, influențe rock, hip-hop.

Pentru realizarea acestui spectacol, Andra anunță că 150 de oameni au lucrat, de la regizori, scenografi, scenaristi, muzicieni, tehnicieni, până la costumieri, stiliști și make-up artiști.

Pe site-ul Andrei puteți urmări unde va concerta artista, căci Tradițional 2 se extinde și în afara țării.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine