De ce a fost operat, de fapt, Florin Piersic la Cluj, după ce i s-a făcut rău pe scena teatrului

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Florin Piersic a fost internat la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, unde a suferit o intervenție chirurgicală, după ce nu s-a simțit bine în timpul unei reprezentații pe scenă, chiar în timpul unui spectacol de teatru. Marele actor joacă în continuare, iar vârsta de 88 de ani sau problemele de sănătate nu sunt un impediment pentru ce iubește mai mult: teatrul.Florin Piersic și-a pus sănătatea în pericol de dragului publicului. Celebrul actor nu a putut sta departe de scenă nici în momentele în care se simțea rău. Și cu toate că starea lui de sănătate nu era una excepțională, Florin Piersic a urcat pe scenă.

Florin Piersic, operat de urgență la Cluj

Potrivit foaiatransilvana.ro, actorul a fost dus de urgență la spital după spectacolul „Străini n noapte”, pe care îl joacă cu Medeea Marinescu de ani buni.

Florin Piersic a fost operat la Spitalul Militar din Cluj-Napoca de către medicul ortoped Claudiu Chitea și a fost internat la Secția Ortopedie.

Potrivit sursei citate, actorul s-ar fi simțit rău din cauza unei infecții de la genunchi, motiv pentru care doctorii au decis ca Florin Piersic să fie operat.

Ultimul spectacol al marelui actor a avut loc pe 6 aprilie, pe scena Teatrului Radu Stanca din Sibiu.

Cu toată durerea din lume, Florin Piersic nu s-a oprit din reprezentație și a continuat până la sfârșit piesa „Străini n noapte”.

Actorul a postat pe social media o filmare după spectacolul pe care l-a avut pe 1 Aprilie la Timișoara, unde a ținut să își exprime bucuria de a întâlni un public atât de minunat.

Florin Piersic, eroul de pe scenă

Marele actor Florin Piersic are în palmares aproape 60 de filme. Un nume răsunător în industria cinematografică, dar și în teatru, Florin Piersic este renumit pentru peliculele în care a jucat mai ales în perioada comunistă.

Actorul a avut roluri importante, multe chiar și în regia lui Sergiu Nicolaescu. Astfel, Florin Piersic a fost de nenumărate ori erou în filmele în care a jucat. Unul dintre cele mai remarcabile roluri a fost cel din Masca de argint (1985) - Mărgelatu, dar și când l-a jucat pe Mihai Viteazul sau Alexandru Ioan Cuza.

Florin Piersic a debutat cu filmul Ciulinii Bărăganului din 1958, devenind celebru câțiva ani mai târziu în „Neamul Șoimăreștilor” din 1965.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine