Luis și Nargi, dați afară de la Love Island România, imediat după noaptea de amor

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Luis și Nargi au fost dați afară de la Love Island România, la dorința arzătoare a publicului, care a votat eliminarea lor. Actualitate.net vine cu detalii despre cea mai incendiară emisiune de matrimoniale de la noi din țară.

Luis și Nargi

Luis și Nargi au oferit publicului de la PRO TV imagini +18 la Love Island România. Cei doi au petrecut o noapte în cuibușorul de nebunii, iar atingerile pătimașe nu au lipsit din decor. S-a speculat că cei doi au mers mai departe, însă surse Actualitate.net au mărturisit că cei doi n-au întrecut măsura, ci doar s-au rezumat atingerile pătimașe.

Chiar și așa, publicul i-a votat pentru eliminare, așa că au părăsit competiția. Înainte să plece din concurs, atât Luis, cât și Nagi, au oferit câte un interviu exclusiv pentru Actualitate.net.

Luis a mărturisit că o place pe Nargi, însă femeia ideală pentru el este Mădălina Ghenea. Întregul interviu îl puteți citi mai jos.

Nargi, pe de altă parte, deși a acceptat să ducă relația cu Luis la un alt nivel, a spus că nu este încă îndrăgostită de el, însă dorește să-l cunoască mai bine. De altfel, ea a mai spus pentru Actualitate.net că își dorește să aibă alături un bărbat cu bani și să devină vedetă. Interviul îl puteți urmări mai jos.

Încă de la începutul emisiunii de la PRO TV, la Love Island România s-au născut controverse. Concurenții au luptat pentru premiul de 50 de mii de euro, însă rămâne de văzut care este perechea care va reuși să plece acasă cu banii.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine