Cine a câștigat Love Island România 2023. Ei au plecat acasă cu premiul de 50.000 de euro de la Love Island

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Cine a câștigat Love Island România, competiția de la PRO TV, este întrebarea care se află pe buzele tuturor celor care au urmărit emisiunea de matrimoniale. Plin de suspans, show-ul de dating s-a terminat, iar în finală au rămas doar trei cupluri. Denis și Alexia, Denisa și Călin, Adrian și Anne.

Anne și Adrian au câștigat marele premiu de la Love Island România

Locul trei la Love Island România

O surpriză neașteptată la Love Island România a fost locul trei, loc deținut de cuplul Denis și Alexia - care au primit cele mai puține voturi de la telespectatori. A fost o surpriză pentru că toată lumea îi dădea câștigători, nimeni nu se aștepta ca cei doi să iasă din concurs tocmai în marea finală.

Denis și Alexia
1 / 2

Locul doi la Love Island România

În competiția Love Island România, pe locul doi a fost poziționat concurenții Denisa și Călin. Publicul a votat prin aplicație ca cei doi să ocupe această poziție. Atât Denisa, cât și Călin nu se așteptau să ajungă chiar până în marea finală Love Island România.

Călin și Anne
1 / 2

Câștigătorii Love Island România. Anne și Adrian au câștigat marea finală și premiul de 50.000 de euro

Câștigătorii Love Island România sunt Anne și Adrian, care au plecat acasă cu marele premiu de 50.000 de euro. În marea finală, cuplul format din Anne și Adrian a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor.

Anne și Adrian sunt câștigătorii Love Island România 2023.

Galerie imagini 1 / 2

Love Island este un reality show de televiziune care a devenit extrem de popular în mai multe țări din lume. Emisiunea are ca scop ca tinerii ce participă să devină cupluri, iar cel mai votat cuplu va câștiga marele premiu. În România, premiul la Love Island a fost de 50 de mii de euro.

Concurenții sunt aduși într-o locație exotică, de obicei pe o insulă sau într-o vilă luxoasă, și sunt filmați pe parcursul unui sezon care poate dura câteva săptămâni.

Scopul emisiunii este să creeze conexiuni romantice și să stimuleze relații în cadrul grupului de participanți. Concurenții locuiesc împreună și sunt împărțiți în cupluri. Aceste cupluri sunt adesea supuse la diverse provocări și teste care le pun la încercare relația și le oferă posibilitatea de a-și cunoaște mai bine partenerii.

În timpul sezonului, noi participanți pot intra în emisiune, iar concurenții pot schimba cuplurile în funcție de atracție și compatibilitate. Spectatorii au o influență semnificativă asupra evoluției show-ului, deoarece pot vota pentru cuplurile lor preferate sau pentru a elimina participanți nepopulari.

Emisiunea este cunoscută pentru drama și conflictele care pot apărea între participanți, dar și pentru momentele romantice și amuzante. În cele din urmă, scopul este de a găsi iubirea adevărată și de a câștiga premiul în bani oferit în finală.

"Love Island" a fost adaptată în numeroase țări și a devenit un fenomen global, atrăgând atât fanii emisiunii, cât și criticii de televiziune.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine