Nargi de la Love Island România, primul interviu după noaptea de amor cu Luis în „cuibușorul de nebunii”: „Nu sunt îndrăgostită. Este important ca un bărbat să aibă bani”

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Nargi, o superbă brunetă care este „bomshell” la Love Island România, a vorbit în exclusivitate pentru Actualitate.net despre relația cu Luis, dar și care este bărbatul cu care și-ar petrece o noapte în „cuibușorul de nebunii” din emisiunea de la PRO TV, care se filmează în Tenerife. Deși a avut o seară de vis cu Luis, dacă ar fi să aleagă, mai există un bărbat cu care ar vrea să aibă o experiență similară.

Nargi și Luis au dus relația la un alt nivel

Nargi este din Chișinău, are propria afacere de bijuterii, iar de doi ani locuiește în București. Bruneta este destul de plăcută la Love Island, inclusiv de Luis, care ne-a declarat într-un interviu anterior că dintre toate femeile, Nargi este cea mai frumoasă, că are „ceva al ei, cred că e simpatică rău”, a comentat Luis, cel cu care moldoveanca de peste Prut a avut deja clipe memorabile, iar relația se îndreaptă către o direcție serioasă.

  • Cât de departe ești dispusă să mergi pentru Luis? Ești îndrăgostită sau e doar o joacă?

Eu nu pot să zic că sunt îndrăgostită, suntem în proces de cunoaștere, îmi place ce am văzut până acum. Cât de departe sunt dispusă să merg? Asta e cu dus și întors. Eu sunt dispusă să merg foarte departe pentru o persoană la care țin sau pe care o iubesc, doar că și cu mine fericită. Adică nu aș merge pentru o persoană foarte departe dacă nu aș fi eu fericită.

  • Ce îți dorești cu adevărat de la un bărbat? Este important ca el să aibă bani?

După cum bine știți, este foarte important ca un bărbat să aibă mulți bani și zile puține. Dar, totuși, dacă nu am așa ceva în viața mea, pentru mine e foarte important să fiu cu un bărbat evoluat, care vrea să evolueze în continuu, pentru că și eu sunt o persoană care îmi place să evoluez. Banii, după părerea mea ... Orice om trebuie să aibă o relație sănătoasă cu banii. Și cred că banii sunt o energie, și că vin la acei oameni care sunt muncitori și sunt dispuși să sacrifice anumite chestii pentru a-i obține. Și ... da, este important ca un bărbat să aibă bani, pentru că, la rândul meu, și mie îmi place să am bani și nu sunt gata să întrețin un bărbat. Da, este important ca un bărbat să aibă bani.

  • Urmărești o carieră în showbiz, să te stabilești la București?

Sunt deja stabilită la București de doi ani. Despre cariera în showbiz, sunt deschisă la provocări, la asta nu zic nu, dar nici nu sunt 100% sigură că îmi doresc asta. Depinde de oferte.

  • Ce te aștepți să se întâmple după finalul emisiunii Love Island România.

Mă gândesc că o să fiu faimoasă, toată lumea o să vrea să facă poze cu mine. Da, vreau să fiu faimoasă. Dar acum, ca să ne trezim, pentru că fanii vor fi mama, tata și cea mai bună prietenă, așa că ... da. O să rămân la o carieră în showbiz.

  • Cu ce vedetă din România ți-ai petrece o noapte în „cuibușorul de nebunii”?

Din România nu cred că aș alege pe nimeni, dar aș alege o vedetă internațională și cred că ar fi Eminem.

Interviul video îl puteți vedea pe TikTok Actualitate.net.

@actualitate.net

Nargi de la Love Island Romania isi doreste o cariera in showbiz, să devină vedetă și cunoscută, după ce pleacă din emisiune. Vrea un bărbat cu bani? Cât de dispusă este să meargă în relația cu Luis și ce condiții impune? Aflați în interviul oferit în exclusivitate pentru @actualitate.net . Se anuntă o seară incendiară la @loveislandromania #nargi #nargiloveisland #love #loveisland #loveislandromania #loveislandro

♬ original sound - Actualitate.net - Actualitate.net
Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine