Exclusiv. Reacția inedită a trustului PRO TV la acuzațiile fostei concurente de la Vocea României, Xenia Costinar

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Xenia Costinar, fostă concurentă la Vocea României, a postat pe TikTok un mesaj video în care susține cu tărie că emisiunea este trucată și că întregul conținut nu ar fi original, ci fals, bazat pe fapte care să atragă audiența, iar participanții ar fi folosiți în diferite reclame integrate în timpul show-ului.

Xenia Costinar (stânga), antrenorii Vocea României (dreapta). Colaj: Actualitate.net

Actualitate.net a luat legătura cu reprezentanții trustului Pro TV, care au reacționat într-un mod inedit după ce au urmărit declarațiile tinerei nemulțumite de prestația juraților, dar și cum a fost tratată în celebrul show TV.

Xenia Costinar, acuzații dure emisiunii Vocea României

Xenia Costinar, fostă concurentă la Vocea României și originară din Cluj, a răbuvnit pe TikTok după experiența trăită în emisiunea TV. Declarațiile tinerei le puteți citi în articolul de mai jos. De asemenea, puteți citi și declarațiile Xeniei cu privire la Irina Rimes, care ar fi făcut o gafă la filmări, însă care n-ar mai fi fost dată.

Menționăm că mărturiile fostei concurente de la Vocea României nu au fost demonstrate, nu a publicat dovezi și nici nu există martori care să ateste spusele Xeniei Costinar.

Reacția Pro TV, după dezvăluirile de pe TikTok ale fostei concurente de la Vocea României

Fiecare concurent care participă la show-urile de la TV poate avea propriile trăiri, interpretări și așteptări de la producători și de la întreaga echipă care lucrează la realizarea acestori emisiuni. De multe ori, concurenții pleacă acasă nemulțumiți, fie pentru că nu au ajuns în etapele finale sau chiar să și câștige, fie pentru că au existat neclarități în timpul concursului.

Xenia Costinar și-a spus punctul de vedere pe TikTok, iar Actualitate.net a cerut un punct de vedere și reprezentanților trustului Pro TV, mai ales că acuzațiile făcute de către fosta concurentă de la Vocea României sunt destul de grave.

Așadar, reacția Pro TV cu privire la acuzațiile Xeniei Costinar este următoarea: „Nu vom comenta declarațiile concurentei, având în vedere că fiecare participant poate percepe diferit această experiență.”, au declarat reprezentații trustului Pro TV, în exclusivitate pentru Actualitate.net, cu privire la mărturiile lansate în spațiul public de către Xenia Costinar.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine