Exclusiv. Luis de la Love Island, dezvăluiri neașteptate: „Mădălina Ghenea este desprinsă dintr-un film. Este pachetul complet”

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Luis Costin a cucerit multe inimi la Love Island, așa că l-am rugat să ne răspundă la câteva întrebări despre cum reușește să cucerească o femeie, cine este cea mai frumoasă femeie din emisiune, dar și despre vedeta din România cu care și-ar petrece o noapte în cuibușorul de nebunii de la Love Island.

Luis de la Love Island a oferit un interviu exclusiv pentru Actualitate.net

Luis Costin este din Cernavodă și a intrat în casa „Love Island” în luna octombrie. Tânărul este „bombshell” în celebra emisiune și deja a făcut furori la filmările din Tenerife.

Luis activează ca și model, însă nu a lăsat studiile deoparte, așa că a terminat Energetică și Tehnologii nucleare la Facultatea de Energetică – UPB din Capitală, continuând cu un master în domeniu.

Actualitate.net a realizat un interviu scurt cu Luis Costin. În tatonări cu Diana, cu o atracție pentru Nargi, iată ce ne-a răspuns:

  • Care este strategia pe care o aplici atunci când vrei să cucerești o femeie?

Bună întrebare. Sincer, nici eu nu știu ce strategie aplic. Cumva, vine foarte natural. Dar cred că indiferența de început, asta stârnește foarte mult interesul la o femeie, cât și la un bărbat. Să lași, cumva, un mister și să descoperi treptat toate lucrurile legate de persoana respectivă. Și mi se pare și destul de sexy treaba asta. Cumva, mi se pare atât de sexy treaba asta pentru că unele fete cu care am fost au dat totul din prima, iar din cauza asta poate îți pierzi ceva din interes de la început. Cu cât dai mai puțin, cu atât este mai durabil și este mai distractiv așa.

  • Te consideri un bărbat irezistibil? Spune-mi câteva plusuri sau minusuri la tine

Uitați-vă la mine (n.r. râde). Da, mă consider un bărbat irezistibil.

Ca și plusuri, cred că sunt foarte îngrijit. Și sunt atent la detalii. Asta contează foarte mult pentru o femeie. Și nu numai, în general. Am grijă la aspectul meu. Am grijă cu ce mă îmbrac. Prima impresie contează foarte mult. Și sunt un tip educat, smart (n.r. deștept), zic eu. Astea sunt armele secrete, ca să zic așa. Și sunt romantic de fel. Poate nu am arătat-o mereu, dar sunt o persoană romantică, dacă am persoana potrivită lângă mine.

Minusuri. Cred că ați observat că sunt puțin cam indecis. Și mereu sunt în cumpănă așa cu toate deciziile și treburile pe care trebuie să le fac. Din chestia asta cred că am pierdut destul de mult. Sunt o persoană indecisă.

  • Care este cea mai frumoasă femeie de la Love Island?

Să zic? Oare mă omoară dacă vede filmulețul ăsta? Cred că Nargi este simpatică rău. Da, Nargi este, are ceva al ei.

  • Care este vedeta din Romania cu care ți-ai petrece o noapte în cuibușorul de nebunii?

Greu. Cred că Mădălina Ghenea. Este, efectiv, desprinsă dintr-un film. Arată foarte bine. Foarte, foarte bine. Are gijă la cum arată, desigur. Este foarte feminină. Și este pachetul complet.

Luis i-a trimis o inimioară Mădălinei Ghenea tocmai din Tenerife, din casa Love Island. Foto: Actualitate.net

Interviul video îl puteți urmări pe contul oficial TikTok Actualitate.net.

@actualitate.net

Luis de la Love Island, interviu exclusiv pentru Actualitate.net. Cine este cea mai frumoasă concurentă din emisiune? Surpriză mare! Declarațiile lui vor crea discuții mari. Însă, cea mai tare mărturisire este: cine este vedeta din România cu care ar petrece o noapte în cuibușorul de nebunii. Răspunsul vă va surprinde. Vă dăm un indiciu ... este o ZÂNĂ :D Știți despre cine este vorba?@loveislandromania

♬ original sound - Actualitate.net - Actualitate.net
Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine