Bianca Drăgușanu, ținută de aproape 100 de mii de euro la ziua Sabinei Bădălău

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Bianca Drăgușanu trăiește pe picior mare, căci își permite să iasă din casă cu ținute de aproape 100 de mii de euro. Așa s-a întâmplat și la ziua Sabinei Bădălău, unde a avut o apariție răvășitoare. Diva s-a accesorizat cu iubitul ei, Gabi Bădălău, care a avut o ținută tot la fel de scumpă. Actualitate.net a analizat vestimentația Biancăi Drăgușanu, de această dată, iar este copleștioare. Imediat vă spunem și de ce!

Galerie imagini 1 / 6

Bianca Drăgușanu a purtat o ținută în valoare de aproape 100 de mii de euro, cam cât un apartament în Capitală, la ziua Sabinei Bădălău

Invitată de onoare la Monato, chiar pe domeniul familiei Bădălău, Bianca Drăgușanu și-a făcut apariția într-o vestimentație de nota 10. Elegantă, decentă și foarte discretă, Bianca Drăgușanu a reușit să atragă atenția, chiar dacă ținuta nu lăsa nimic la vedere. Bine, nu chiar nimic, căci decolteul nu a putut să-l ascundă totalmente.

Galerie imagini 1 / 4

Poate vrei să citești și: Cum a fost infiltrată Bianca Drăgușanu în afacerile familiei Bădălău

Fără doar și poate Bianca Drăgușanu știe cum să se facă remarcată și fără să poarte ținute super sexy. E adevărat, majoritatea hainelor ei sunt scumpe, însă își cumpără fără probleme și ținute care nu sunt de brand și ieftine.

De această dată, pentru că era o ocazie specială, Bianca Drăgușanu s-a asortat cu Gabi Bădălău, care a optat o vestimentație din bleu și crem. Vestimentația divei a fost roz, cu un maiou alb discret. Nota 10 pentru eleganță, zicem noi!

Dar să analizăm întreaga ținută a divei de la petrecerea aniversară a Sabinei Bădălău:

Sacoul purtat de Bianca Drăgușanu, un sacou roz, cu două rânduri de nasturi, este marca Balmain și costă în jur de 3000 euro.
La purtător, adică pe mâna stângă, a tronat o frumusețe de ceas, un Rolex Daytona Rose Gold, care costă nici mai mult, nici mai puțin de  90.000 euro.
Mai departe, pantofii roz, marca Amina Muaddi, un celebru designer de pantofi român, au costat și ei 1500 de euro.
Fusta roz pe care diva a purtat-o a fost „doar” 350 de euro, de la brandul STYLAND. Știți cum vine vorba, cine știe și cunoaște :)

Bianca Drăgușanu, în sânul familiei Bădălău, la ziua Sabinei

Nu este pentru prima dată când Bianca Drăgușanu apare pe domeniul Monato. De câteva luni, diva realizează ședințe foto în incinta locației de evenimente, după care promovează conținutul pe social media. Bianca Drăgușanu are un magazin de haine online, magazin pe care l-a extins și în mai multe zone din țară.

Pe social media, Bianca Drăgușanu a promovat și afacerea familiei Bădălău, iar despre asta am scris aici.

Iată că cele mai noi știri despre divă anunță că diva și mama lui Gabi Bădălău s-au cunoscut în sfârșit, iar de ceva timp are o relație destul de bună și cu sora acestuia. Și despre acest subiect găsiți mai multe detalii aici.

Pe noi poți să ne urmărești pe Facebook și Instagram.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine