Adevărul despre relația Biancăi Drăgușanu cu medicul chirurg Auday Al-Ahmad: „Toți apropiații știu. E mai mult de atât”

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Alexandra Marin

Bianca Drăgușanu a rupt gura târgului, după ce a apărut la brațul medicului chirurg Auday Al-Ahmad. Cei doi au avut deja câteva apariții televizate, iar pe rețelele de socializare ale prezentatoarei de la Kanal D sunt postate tot mai multe filmulețe cu cei doi împreună.Bianca Drăgușanu fură startul știrilor din showbiz. În ultimele săptămâni, de la operația de lifting și până în prezent, vedeta TV este urmărită constant și orice gest al ei a devenit subiect de știre. Evenimentele din viața prezentatoarei TV au dus la o răscoală în showbiz-ul autohton.

Bianca Drăgușanu are o relație cu medicul chirurg Auday

Mai întâi au fost certurile cu Gabi Bădălău, care a călcat strâmb de nenumărate ori, în ultima vreme, iar după despărțirea de acesta, chiar dacă se recupera după operația de lifting, au început să apară speculațiile cu privire la relația dintre Bianca Drăgușanu și medicul chirurg Auday Al-Ahmad, care a luat parte la intervenția chirurgicală suferită de divă. Ulterior, între cei doi s-a înfiripat o ... prietenie. Cel puțin pentru moment, spun sursele noastre.

Și pentru că Bianca Drăgușanu este urmărită de peste 1 milion de oameni pe Instagram, vinde foarte bine la capitolul imagine și sunt destul de multe firme care caută să-și facă reclamă prin intermediul ei, diva showbiz-ului românesc a semnat un contract de imagine și cu clinica medicului chirurg Auday Al-Ahmad.

Între Bianca și Auday există o relație profesională, însă nu doar atât. Însă lucrurile nu stau chiar așa cum s-a vehiculat în presă până la acest moment.

„Toată lumea credea altceva, dar e mai mult de atât. Apropiații știu. Bianca și Auday sunt foarte buni prieteni, au o relație bună de amiciție, el o respectă foarte mult. Nu se știe dacă chiar va fi pe viitor o relație de iubire, însă în punctul în care se află acum, ei doi sunt amici. Însă să nu uităm și de faptul că Bianca a semnat un contract cu acea clinică de estetică în care Auday lucrează. Încasează foarte mulți bani lunar, peste 5.000 de euro.”, au declarat surse apropiate din anturajul medicului chirurg, pentru Actualitate.net.


Gabi Bădălău, declarații contradictorii despre relația cu Bianca Drăgușanu

În emisiunea lui Capatos, Gabi Bădălău a declarat că nu mai are o relație de iubire cu Bianca Drăgușanu, că s-au despărțit și că vedeta TV este într-o relație de iubire cu medicul Audey. Sau cel puțin așa crede. De cealaltă parte, Bianca Drăgușanu a explicat clar că nu are o relație de iubire în acest moment cu medicul chirurg Audey.

Doamna Drăgușanu am aflat că e implicată într-o altă relație, că are un alt partener. Categoric eu și Bianca ne-am despărțit. Nu am nici o relație cu un instructor de fitness.”, a spus Gabi Bădălău, la Xtra Night Show.

Însă povestea e cu mult mai încâlcită. După ce a spus peste tot că e singur și se poartă ca atare, în privat, Gabi Bădălău încearcă să o recucerească pe Bianca Drăgușanu, care nu se lasă chiar așa de ușor impresionată.

Cei doi au fost văzuți la mall Băneasa, unde au consumat micul dejun la primele ore ale dimineții. Astfel, milionarul una zice și alta face, căci, de fapt, vrea cu orice preț să o recâștige pe diva din showbiz, care, din câte se pare, este singura femeie care a reușit să-i sucească mințile.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine