Bianca Drăgușanu s-a filmat în timp ce îi punea viața în pericol fiicei sale. Imaginile care au făcut isterie pe Instagram

2 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Bianca Drăgușanu s-a filmat de nenumărate ori în timp ce îi punea viața în pericol fiicei sale. Deși i s-a mai atras atenția la genul acesta de momente, diva pare că nu este interesată de ce spune lumea și continuă să facă această greșeală care o poate costa siguranța Sofiei.

article img

Bianca Drăgușanu, alături de Dan Capatos, la Extra Night Show, Antena Stars. Sursa foto: Instagram

Bianca Drăgușanu, în trafic cu Sofia, fără ca micuța să poarte centură

Vedeta s-a filmat de nenumărate ori în timp ce conducea bolidul de lux prin Capitală, iar alături de ea în mașină se afla și fiica ei, Sofia. Toate bune și frumoase, însă deși sunt în mișcare, fetița nu poartă centură de siguranță și nici nu este așezată într-un scaun special de mașină pentru copiii de 4 ani.

Chiar dacă conduce mașina și se află în mișcare, Sofia se sprijină de spătarele scaunelor din față, ba chiar stă pe scaunul din mijloc al autoturismului, în spate. Copila este atentă la clipurile mamei sale, pentru care vorbește.

Citește și: Bianca Drăgușanu o face praf pe Claudia Pătrășcanu. E adevărat că cei doi copii ai lui Bădălău au văzut-o goală?

Bianca Drăgușanu se joacă cu siguranța fiicei sale, mai ales că o frână bruscă ori un șofer neatent poate cauza un eveniment neplăcut. Conform legii, până la vârsta de 12 ani, copiii trebuie să stea într-un scaun de mașină special pentru vârsta lor. Diva a omis acest aspect și continuă să o plimbe pe fiica ei pe străzile Bucureștiului fără centură și fără scaun de mașină.

article img

Și Gabi Bădălău a fost acuzat că-și plimbă copiii fără centură de siguranță

Claudia Pătrășcanu a făcut numeroase acuzații la adresa lui Gabi Bădălău, printre care și faptul că atunci când vine să-și ia copiii le pune viața în pericol, transportându-i fără centură de siguranță.

Artista a declarat de nenumărate ori că fostul ei partener de viață are obiceiuri stranii din cauza cărora cei doi copii ai lor sunt neglijați, iar în weekend-urile în care trebuie să stea cu cei mici petrece mai mult timp cu Bianca Drăgușanu decât cu ei.

Citește și: Bianca Drăgușanu, acuzații grave la adresa lui Alex Bodi, la Capatos: ”Îmi e frică pentru viața mea, pentru copilul meu”

Între cele două femei din viața lui Bădălău a pornit un adevărat scandal. Prima care a început războiul este Claudia Pătrășcanu, care a declarat că cei doi copii ai ei au văzut-o pe Bianca Drăgușanu goală prin apel video și că au asistat la conversații deocheate între cei doi. Ulterior, diva i-a dat replica la Capatos, unde a făcut-o mincinoasă și o femeie paranoia.

În acest război a fost implicat și Alex Bodi, care s-ar fi aliat cu artista, pe care o compătimește și i-ar fi oferit ajutorul în lupta pe care o duce, Bodi fiind sensibil când vine vorba de copii.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine

Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal Divertisment
Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații Actualitate
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani Actualitate
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat” Actualitate
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat”
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual.
Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa Interesant
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual. Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat” Actualitate
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat”
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer Actualitate
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv Actualitate
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv
VIDEO Șase morți în urma unor înjunghieri în masă. Un bebeluș de 9 luni și mama lui, tăiați. Liderii din întreaga lume, inclusiv Regele Charles și Papa de la Roma, îngroziți: „A fost un carnagiu” Actualitate
VIDEO Șase morți în urma unor înjunghieri în masă. Un bebeluș de 9 luni și mama lui, tăiați. Liderii din întreaga lume, inclusiv Regele Charles și Papa de la Roma, îngroziți: „A fost un carnagiu”