Bianca Drăgușanu disperată să afle de ce boală suferă Sofia

2 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Bianca Drăgușanu are o viață tumultoasă, iar pe lângă problemele pe care le are pe plan amoros, diva este îngrijorată pentru sănătatea fiicei sale, Sofia. Victor Slav le-a ținut companie de la distanță, căci a fost în permanență pe telefon cu diva pentru a afla detalii despre fiica lor.

article img

Bianca Drăgușanu, alături de Victor Slav și Sofia, fiica lor. Sursa foto: Instagram

Bianca Drăgușanu, cu Sofia la medic

Diva showbiz-ului românesc este în panică de mai bine de trei luni, după ce micuța Sofia a prezentat semne de boală. Fetița tușește fără să aibă alte simptome. Bianca Drăgușanu a fost cu Sofia la mai mulți medici pentru a stabili ce boală are fiica ei.

Diva i-a făcut și numeroase teste de alergie, control la plămâni și toate analizele posibile pentru a depista de la ce provine tusea. Fosta prezentatoare Kanal D s-a văzut nevoită să meargă la un profesor doctor din Cluj Napoca, specializat pe astfel cazuri, care i-a dat tratament micuței și i-a explicat vedetei motivul pentru care are această problemă de sănătate.

„Sofia nu are nimic grav, însă are polipi, are imunitatea scăzută, trebuie să-i dau tratament trei luni, iar din septembrie alt tratament. Dar, slavă Domnului, n-are nimic la ficat, la plămâni, totul este în regulă. Trebuie să o imunizez.”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Actualitate.net.

Bianca Drăgușanu și viața ei amoroasă

Sofia Slav este fiica Biancăi Drăgușanu cu Victor Slav, în urma relației de iubire și a mariajului pe care cei doi l-au avut. Fostul băiat de la meteo și diva showbiz-ului s-au cunoscut la Dansez pentru tine, unde s-au și îndrăgostit. Blonda ieșea dintr-o relație cu fotbalistul Adrian Cristea, iar și Victor Slav după 8 ani de iubire cu Anda Adam.

Între cei doi s-a înfiripat o dragoste ca în povești și în doar un an vedeta a rămas gravidă. Relația lor de iubire nu a durat mult, mai ales că, debusolată, Bianca Drăgușanu a fugit cu „prințul” Cristea la Paris, după care a finalizat orice relație de amor atât cu fostul, cât și cu Victor.

Ulterior, Bianca Drăgușanu s-a cuplat cu Tristan Tate, pentru 6 luni, după care l-a cunoscut pe Alex Bodi. Cea mai mediatizată relație de iubire pe care vedeta a avut-o a fost cu afaceristul din Mediaș, care a luat-o și de nevastă.

article img

Bianca Drăgușanu, alături de Alex Bodi, pe vremea când erau împreună. Sursa foto: Instagram

După aproape 3 ani de iubire, cei doi s-au despărțit, în octombrie 2020, iar milionarul a venit cu amanta Daria Radionova în România. După ce s-a despărțit de rusoaică, afaceristul a încercat să-i inte în grații divei, cuplată la ora actuală cu Gabi Bădălău.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine