Bianca Drăgușanu, pe masa de operație pentru noi intervenții estetice. Cum se va transforma fosta prezentatoare Kanal D

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Bianca Drăgușanu este gata să se lase pe mâna unui medic estetician din Cluj, care îi va schimba înfățișarea. Vedeta s-a pozat pe masa de operație, unde va suferi câteva intervenții estetice la nivelul feței, poate chiar și a sânilor.

article img

Bianca Drăgușanu, Sursa foto: Instagrama

Bianca Drăgușanu, pe masa de operație

Fosta prezentatoare tv, în vârstă de 39 de ani, face orice pentru a-ți menține statutul de divă. Așadar, după ce a semnat un contract bănos cu o clinică de chirurgie estetică din Cluj, Bianca Drăgușanu a anunțat prin intermediul Instagram că e gata să și încerce calitatea serviciilor pe care le recomandă.

Știm cu toții că diva nu face publicitate gratis sau pe barter, așa că în mod cert reprezentanții clinicii au venit cu un contract cu multe zerouri, fapt ce a convins-o pe Bianca să le prezinte celor peste 1 milion de fani de pe rețeaua de socializare imagini cu ea și cu medicul din Cluj.

Citește și: Bianca Drăgușanu a rămas cu buza umflată, după ce Gabi Bădălău a tradus-o cu trei femei tunate în timp ce îl aștepta în cuibușorul de nebunii

Astfel, pentru că prezentările au fost făcute, iar blonda s-a lăsat convinsă că merită să încerce anumite intervenții estetice, Bianca Drăgușanu a anunțat că se va opera în perioada imediat următoare. Acum, diva este la stadiul de informare despre ce semnifică modificările pe care vrea să le facă.

„Pentru că nu mi-am mai pus acid hialuronic în buze de 8 luni și nici botox de 1 an, cred că e timpul să fac niște schimbări. Aș încerca și o rinoplastie, să îmi fac nasul puțin mai ascuțit, mai în vânt, așa. Poate și o schimbare a implanturilor mamare, să vedem. Sunt gata să încerce niște tratamente noi faciale”, a menționat Bianca pe Instagram.

Ce alte intervenții mai are Bianca Drăgușanu

Vedeta tv nu este străină de chirurgia estetică! Diva a declarat încă de la începutul ei în showbiz că și-a permis niște modificări fizice pe care nu le regretă. Bianca Drăgușanu a bifat o operație de implant mamar, implant fesier, înlăturarea alunițelor de pe față și corp, operație de blefaroplastie pentru excesul de pleoape lăsat, injecții cu botox și acid hialuronic, liposucție, fațete dentare, dar și o rinoplastie în trecut.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, pictorial provocator. Imaginea cu care îl va bulversa până și pe Gabi Bădălău / Foto

Viața divei, un roller coaster

Născută în Petroșani, Bianca Drăgușanu a devenit celebră după ce l-a cunoscut pe Botezatu, iar ulterior a apărut asistentă în emisiunea lui Capatos. Ea a avut mai multe relații tumultoase, printre care cu Adrian Cristea și Adrian Mutu, dar și creatorul de modă Cătălin Botezatu.

Bianca Drăgușanu are o fetiță de 4 ani cu Victor Slav, pe care l-a cunoscut la Dansez pentru tine. Diva a avut o relație de scurtă durată cu Tristan Tate și una de aproape 3 ani cu Alex Bodi, din care a ieșit șifonată, fiind o iubire marcată de scandaluri și bătăi. Cei doi se judecată acum în tribunale.

După eșecul din dragoste cu Bodi, Bianca Drăgușanu a început o relație cu Gabi Bădălău. Între cei doi a intervenit și fosta soție a milionarului, Claudia Pătrășcanu, care a început un război acid în media cu fosta prezentatoare Kanal D.

Diva a fost prezentatoare Kanal D, iar în prezent conduce o afacere cu haine, pe care o promovează pe Instagram, unde este urmărită e peste 1 milion de oameni.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine