Anisia Gafton este Marilyn Monroe de România. O mai recunoști?

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Anisia Gafton este una dintre cele mai iubite actrițe de comedie de la noi, cunoscută pentru sesiunile de stand-up, dar mai ales pentru câștigarea premiului de „regină a junglei” în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Recent, am putut să o auzit pe Anisia cântând alături de Horia Brenciu, dezvăluind astfel și calitățile vocale. Acum o putem admira în rolul celebrei Marilyn Monroe, pe care o interpretează cu succes în câteva filmulețe pe social media.

Anisia Gafton 
1 / 2


Anisia Gafton, Marilyn Monroe de România

„I wanna be loved by you...”, ne spune Anisia Gafton pe social media, mesaj câtorva fotografii în care apare îmbrăcată în stilul Marilyn Monroe. De altfel, nici machiajul nu a fost altul decât cel pe care starleta de la Hollywood îl folosea în aparițiile sale publice. De părul și machiajul Anisiei s-au ocupat doi stiliști, @adelinaa.toma și @arg.andreea.

Și pentru ca totul să fie ca la carte, Anisia a și pozat în ipostaze amețitoare, dezvelindu-și discret picioarele, imitând-o la perfecție pe Marilyn Monroe.

În stilul caracteristic, Anisia Gafton a încheiat seria Marilyn Monroe de pe social media cu un clip în care apare fredonând melodia „I wanna be loved by you”, însă cu mențiunea „Merlyn Monroe low budget”, a scris în glumă actrița de comedie.

View this post on Instagram

A post shared by Gafton Anisia (@anisia.gafton)

Anisia Gafton, duet de senzație cu Horia Brenciu

Actrița are și un talent „ascuns”, pe care cu siguranță puțini dintre oameni îl cunosc, anume voce. Da, Anisia Gafton, care, da, ne bucură zilele cu episoadele comice în care apare și imită personaje sau ne amuză cu glume pe seama a tot felul de situații, însă are și un timbru vocal foarte bun. Atât de bun încât „one man show” Horia Brenciu să o cheme cu el pe scenă, la unul dintre spectacolele sale.

View this post on Instagram

A post shared by Gafton Anisia (@anisia.gafton)Cum a devenit celebră Anisia Gafton

Anisia Gafton a participat la emisiunea „Ferma” în 2020, iar în 2022 a câștigat trofeul de regina junglei în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Actrița a devenit celebră după participarea din 2016 la „Românii au talent”, unde a câștigat premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Ulterior, Anisia Gafton a devenit colegă de platou cu Dan Capatos, în emisiunea „X-tra Night Show”, la vremea aceea la Antena 1. De altfel, Anisia a înlocuit-o pe Adela Popescu o săptămână, după ce vedeta a născut, în 2016, prezentând emisiunea cu Cove.

Înainte de aceste proiecte televizate, Anisia a mai cochetat cu televiziunea, astfel că prezenta emisiunea „Bla, bla cu Anisia” la TELE M, unde făcea terapie prin comedie.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine