Alice Dumitrescu, imagine rară cu cei patru copii. Cât de mari au crescut moștenitorii lui Horia Brenciu

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Alice Dumitrescu, soția lui Horia Brenciu, a postat pe Facebook o imagine în care apare alături de cei patru copii. Artistul lipsește din tabloul de familie, cel mai probabil el fiind cel care a realizat fotografia. Este posibil, totuși, ca producătoarea TV să fi realizat o ședință foto profesională, similară cu cea pe care a mai realizat-o și în trecut, când era prezent și Horia Brenciu.

Cât de mari au crescut cei patru copii ai lui Horia Brenciu

Foto sus: Mina (stânga), Alina Dumitrescu (mijloc), Toma (stânga). Foto jos: Maria (stânga), Andreea (dreapta)

Horia Brenciu, Alice Dumitrescu și cei patru copii au realizat multiple ședințe foto. De această dată, iată, mama a vrut să aibă o poză cu odraslele sale, iar în fotografie apar soția cântărețului, Toma, băiețelul înfiat, Mina, fiica artistului cu Alice, iar jos, Maria și Andreea, cele două fete pe care producătorul TV le are din altă căsătorie.

Galerie imagini 1 / 3

Imaginea postată de Alice Dumitrescu pe social media este cu ocazia zilei de 1 Iunie, zi în care în România se sărbătorește Ziua Copilului. Și pentru că familia lui Brenciu este compusă din patru copii, iată că imaginea a venit într-un moment special, căci și la ei acasă s-a sărbătorit cu fast.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu sunt împreună de 16 ani și se înțeleg foarte bine, mulți întrebându-se care e secretul relației lor. Cei doi parteneri de viață au multe lucruri în comun, printre care dragostea pentru televiziune.

Deși sunt de multă vreme împreună, Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au avut curaj să spună ”DA” în fața ofițerului stării civile abia în 2014, când au devenit oficial soț și soție. Ei au demonstrat că actele nu țin loc de iubire.

Alice Dumitrescu este cea care se ocupă de educația celor patru copii, iar Horia Brenciu duce o viață de artist, căci artist este. Așadar, cântărețul este nevoit să se ocupe de partea profesională mai mult, căci este stâlpul casei și tot el este cel care asigură o mare parte din cheltuielile casei.

Horia Brenciu, biografie, aniversare, activitate profesională

Horia Brenciu s-a născut pe 27 august 1972 în orașul Brașov, unde în prezent are și o academie de muzică. Artistul locuiește în București și este căsătorit cu Alice Dumitrescu, iar împreună au o familie numeroasă, închegată de cei patru copii.

Pe plan profesional, Horia Brenciu și-a făcut debutul în trupa „Apropo”, însă la pian, nu la voce.  Prima apariție la TV a fost la TVR, în 1993, într-un concurs pe plajă, unde a fost pe post de concurent. Emisiunea la care a participat se numea „Concurs de seducție”. Se pare că s-a făcut remarcat în acel concurs, pentru că în același an a fost cooptat în emisiunea ROBINGO (TVR), prezentând prima ediție ca și colaborator. El a fost descoperit de Doru Dumitrescu, care l-a remarcat după show-ul de pe plajă. A devenit angajat TVR și a prezentat emisiunea ROBINGO până în 1998.

A mai prezentat „TIP TOP MINITOP” și  „KIKI RIKI MIKI”, tot la TVR. În 2000 s-a mutat la Antena 1, unde a prezentat mai multe emisiuni până în 2003. Urmează o colaborare cu Național TV, după care a fost fie în juriul ”X Factor” de la Antena 1, fie în juriul ”Vocea României” de la Pro TV.

Pe noi poți să ne urmărești pe Facebook și Instagram.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine