Horia Brenciu, despre Erika Isac: „Va fi noua Delia, noua Andra, am mare încredere în ea. Nici Ștefan Bănică nu are atâta naturalețe”

7 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Alexandra Marin

Erika Isac (24 de ani) este una dintre cele mai controversate artiste din România. Cântăreața a lansat mai multe melodii cu mesaje extrem de puternice, cu un impact foarte mare asupra publicului.

Erika Isac l-a cucerit pe Horia Brenciu la „X Factor”

Erika Isac a participat în urmă cu nouă ani la X Factor, unde i-a cucerit iremediabil pe Horia Brenciu și Ștefan Bănică Jr., dar nu și pe Delia. Erika Isac a cântat o piesă din repertoriul cântăreței americane Iggy Azalea. Iată că peste ani, fosta concurentă de la X Factor a mers pe direcția trap și acum lansează melodii din ce în ce mai controversate.Erika Isac a participat la X Factor în 2015. Horia Brenciu a prevăzut că o să devină vedetă

Acum pe buzele tuturor, Erika Isac și-a încercat norocul la X Factor, unde a ajuns până în semifinale. Tânăra din Constanța, pe atunci la vârsta de 15 ani, visa să ajungă cel puțin la fel de celebră ca și Beyonce.

„Am venit la X Factor să ajung până în finală și să câștig premiul cel mare. Fac canto de la vârsta de șase ani. Și pe la șapte am început și dansurile. Și de atunci am tot continuat și mi-a intrat în sânge. Și nu mă văd făcând altceva. E viața mea. Aș vrea să mă lansez și să ajung măcar aproape de nivelul lui Beyonce. Sunt din Constanța și am 15 ani.”, spunea Erika Isac în timpul participării la X Factor.

Horia Brenciu a prezis succesul Erikăi Isac, despre care a avut numai cuvinte de laudă. Artista l-a cucerit pe juratul X Factor, care a comparat-o în viitor cu Andra și Delia. Iată-ne ajunși în 2024, iar Erika Isac și-a făcut un nume în industria muzicii, însă promovează muzica trap, de mare succes în Statele Unite.

„Fata asta este făcută pentru scenă. Deci fii atent aici. Suntem în 2015, fata asta are 15 ani. Eu cred că în cinci ani o să fie în topuri. Cred că și mai devreme, în trei ani. La 15 ani are o asemenea maturitate scenică pe care alții o dobândesc la 40-50 de ani. Va fi noua Delia, noua Andra, fata asta va fi...  Am încredere în ea. Să fii sănătoasă! Atâta nonșalanță, atâta naturalețe eu n-am văzut de foarte mult timp. Nici Ștefan nu are atâta naturalețe. Vorbesc serios! Și îl știu de mult timp.”, spunea Horia Brenciu în emisiunea X Factor.

Ștefan Bănică Jr. a comentat prezența Erikăi Isac la X Factor, de care a rămas, de asemenea, impresionat, însă nu atât de mult încât să o vadă în finală.

„A fost în echipa mea, a ajuns până în Semifinale. E un concurent pe care îl țin minte. Nu neapărat pentru că a mers până în semifinale, ci pentru că avea ceva de spus. Erika a fost, după părerea mea, pintre puținele cazuri, dar nu singurul, în care recitalul din audiții a fost peste ce a făcut acum. Nu uit nici acum, de-o energie și de-o claritate și precizie ritmică extraordinară. Ea a dat tot ce avea mai bun în audiții. Și toți am rămas mască. Și am zis, clar, că merge în finală. Este un copil talentat, nu știu dacă ăsta este drumul ei, dar i-am și spus.”,  a spus Ștefan Bănică Jr. la X Factor.

Delia Matache, în schimb, a fost singura care nu a plăcut-o în mod deosebit pe Erika Isac, despre care a spus că nu ar fi luat-o în echipa ei. Jurata X Factor a mărturisit că Erika i-a plăcut, dar nu atât de mult încât să ajungă în finală.

„Eu nu am fost foarte pasionată, mie îmi place fata așa ca prezență, e frumușică, e zvâcoasă, are o voce ... Eu n-aș fi ales-o în grupa mea. Mi-a plăcut dinamica ei. Și ea, față ...Dar pe mine nu m-a impresionat atât de mult vocal. Adică a fost până la un moment dat, dar de acolo vedeam altă ligă, alți oameni potriviți. Mă rog, a fost alegerea lui Ștefan.”, a spus Delia la X Factor.


Erika Isac a ajuns celebră datorită muzicii ei, așa cum Horia Brenciu a prezis
1 / 7

Erika a intrat în centrul atenției cu melodia „Macarena”, pe care a lansat-o zilele trecute și care a declanșat un val imens de reacții. Versurile piesei sunt comentate intens de oameni. Unii spun că sunt vulgare, că insitgă la violență și că bărbații sunt numiți violatori, alții sunt de părere că melodia este o trezire la realitate.

Erika Isac a reușit să ajungă cunoscută în România, la 9 ani de la participarea la „X Factor”
1 / 5

Melodia „Macarena” a fost lansată pe 14 februarie, practic ca o dedicație pentru femei și bărbați, iar textul este scris tocmai de Erika Isac.


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine

Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal Divertisment
Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații Actualitate
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani Actualitate
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat” Actualitate
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat”
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual.
Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa Interesant
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual. Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat” Actualitate
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat”
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer Actualitate
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv Actualitate
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv
VIDEO Șase morți în urma unor înjunghieri în masă. Un bebeluș de 9 luni și mama lui, tăiați. Liderii din întreaga lume, inclusiv Regele Charles și Papa de la Roma, îngroziți: „A fost un carnagiu” Actualitate
VIDEO Șase morți în urma unor înjunghieri în masă. Un bebeluș de 9 luni și mama lui, tăiați. Liderii din întreaga lume, inclusiv Regele Charles și Papa de la Roma, îngroziți: „A fost un carnagiu”