Tot ce trebuie să știi despre Alice Dumitrescu, soția lui Horia Brenciu. Adevărul e că nu a participat niciodată la „Școala vedetelor”

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Alice Dumitrescu (55 de ani) este soția celebrului Horia Brenciu (51 de ani). Deși artistul este mai cunoscut decât partenera lui de viață, Alice este o celebră producătoare TV, intrând în atenția publicului ca și crainică la TVR. Deși s-a scris că a participat la „Școala Vedetelor”, emisiune coordonată și produsă de Titus Munteanu, adevărul este că Alice Dumitrescu nu a făcut parte niciodată din acesst grup.

Galerie imagini 1 / 6

Alice Dumitrescu, deseori numită de către Horia Brenciu și „Alice în țara minunilor”, asta pentru că alături de producătoare are o viață de vis de mai multe decenii , este mai mare decât soțul ei cu doar patru ani.

Așadar, diferența de vârstă dintre Horia Brenciu și Alice Dumitrescu nu este atât de mare, precum s-a tot vehiculat în presă. Cei doi soți s-au căsătorit în 2014, însă se cunosc din 1995. Prima dată când s-au văzut a fost în cadrul unei emisiuni de la TVR. Diferență între Horia (51 de ani) și Alice este de 4 ani, căsătoriți din 2014. S-au cunoscut în 1995, la TVR.

Cine este Alice Dumitrescu, soția lui Horia Brenciu?

Alice Dumitrescu nu a făcut parte din emisiunea „Școala Vedetelor”, însă a prezentat emisiuni pentru copii de la 3 la 12 ani la TVR. Soția lui Horia Brenciu a fost crainică la TVR din 1990 până în 2000, a prezentat emisiunea „Alo, tu alegi”, tot la la TVR timp de 3 ani. Ca și studii, Alice Dumitrescu a studiat Politehnica în București.

În prezent, am putea spune că soția lui Horia Brenciu este o veterană în televiziune. Alice Dumitrescu a moderat emisiuni la TVR1, TVR2, Antena 1, Antena 2 și Pro TV.

De altfel, ea a fost și producător al serialului „Om bogat, om sărac”, unde Horia Brenciu l-a jucat pe Titi Prodan, rol principal, bărbat cu ghinion în dragoste. Ce nu se știe însă este că Horia Brenciu a primit și o amendă de la actuala soție, după ce a întârziat la filmări.

Pe atunci, însă, nu formau un cuplu, dar, chiar și așa, Alice este cunoscută pentru seriozitatea și profesionalismul său. Așa că, indiferent de cine era vorba, tot l-ar fi taxat.

Alice Dumitrescu a fost producătoarea emisiunii „Serviciul Român de Comedie” de la Antena 1, show TV din care au făcut parte Toni Grecu, Dragoș Stoica, Jojo, Valentin Darie, Claudiu Maier, Aniela Petreanu, Cosmin Natanticu, Cristi Martin, Andreea Doinea și George Dorin Andreescu, adică grupul Divertis, care din 2009 s-a destrămat din cauza banilor, astfel că s-au format două grupuri.

Unul la PRO TV, Divertis - Land of Jokes (parodie după brandul turistic al României pentru anul 2009), din care făceau parte Doru Antonesi, Florin Constantin, Silviu Petcu, Cătălin Mireuță, Doru Pârcălabu, Cristian Grețcu, Ioan Gyuri Pascu, Valentin Gora, Ciprian Fanaca, Ela Prodan, Dalma Kovacs, Simona Stoicescu, Ana Maria Mirică, Cosmin Seleși și Petru Bogdan Cotleț. Și cel care activa la Antenă, menționat mai sus. Emisiunea moderată de Alice Dumitrescu s-a încheiat în 2014.

Alice Dumitrescu a fost, de altfel, prima voce a cunoscutului canal de radio - Radio Romantic. De altfel, a fost și producătoarea emisiunii „Roata Norocului”, produsă alături de Miruna Coca Cozma.

„Ne-am cunoscut în TVR, cu sute de ani în urmă. Am făcut paşi mulți până să devenim un cuplu. Şi unul, şi celălalt. Alice mi-a fost producător de trei ori, la TVR în 1999, la Naţional TV în 2004 şi la Pro TV în 2006.

Ultima experienţa ne-a apropiat şi mai mult. Chiar dacă au existat perioade mai puţin bune, le-am depăşit cu zâmbete, cu înţelegere, cu generozitate şi multă iubire.”, spunea Horia Brenciu, pentru okmagazine.ro.

Ultimul proiect TV pe care Alice Dumitrescu l-a produs a fost serialul „Strada Speranței”, la Kanal D, în perioada 2022-2023.

Horia Brenciu este căsătorit cu Alice Dumitrescu din 2014, iar cei doi soți au patru copii, pe Mina (11 ani), pe Toma (9 ani). Alice are încă două fete, pe Andreea (32 de ani) și Maria (24 de ani), dintr-o căsnicie anterioară, pe care le-a crescut împreună cu artistul.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine