VIDEO Golden Buzz de la Mihai Bobonete pentru Bboy Nana din Taiwan. Cine este „copilul fenomen” de la „Românii au talent”: „Tu pe ce planetă te-ai născut, mi se pare ireal”

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Sezonul 14 al emisiunii „Românii au talent” a venit cu o mulțime de surprize, printre care Bboy Nana, un băiețel de 8 ani care a reușit să lase juriul fără cuvinte. Băiatul are un talent nemărginit în dans, iar Mihai Bobonete i-a dat un Golden Buzz fără să stea pe gânduri. Iată care este dansul cu care a reușit să mobilizeze o întreagă sală, dar și cine este Bboy Nana de la „Românii au talent”.


Galerie imagini 1 / 3


Câteodată, un casetofon și o trotinetă fac minuni, asta dacă știi să el folosești. Iar de acest lucru ne-a convins și Bboy Nana la „Românii au talent”. Vineri seara, telespectatorii s-au bucurat de o seară fructuoasă, căci nu s-au plictisit în fața micului ecran.

Bboy Nana a primit un Golden Buzz de la Mihai Bobonete, iar asta pentru că a avut un număr spectaculos. Juratul de la „Românii au talent” a rămas impresionat de modul în care băiatul din Taiwan a dansat, așa că a apăsat butonul fără regrete.

Cine este Bboy Nana de la „Românii au talent”?

Bboy Nana este unul dintre concurenții „Românii au talent” din sezonul numărul 14.

Tânărul spune că nu a mai fost vreodată pe o vreo scenă atât de mare și a reuțșit să cucerească jurații din prima clipă. Andra, Dragoș Bucur, Andi Moisescu și Mihai Bobonete au rămas fără cuvinte și l-au numit copilul fenomen de la „Românii au talent”.

Dragoș Bucur chiar l-a rugat pe Bboy Nana să îl învețe să spună cuvântul fenomen în chineză.

Bboy Nana poate fi găsit pe Instagram, unde este urmărit de peste 150 de mii de oameni. Cu siguranță că, de acum, numărul fanilor va crește, iar printre ei se vor număra și români, admiratori ai emisiunii „Românii au talent”

View this post on Instagram

A post shared by stance 🎞 (@stanceelements)

„Ai venit la Românii au talent să ne sucești mințile în halul ăsta? Tu pe ce planetă te-ai născut, Nana? Mi se pare ireal ce am văzut”, a spus Andi Moisescu.

Bboy Nana are doar 8 ani, dar a avut un număr de senzație la „Românii au talent”, unde a reușit să ridice juriul în picioare. „Copilul fenomen” venit din Taiwan pentru a participa la primul lui show de o asemenea anvergură dansează între cinci și opt ore pe zi pe tru a ajunge la performanța de a fi dansator profesionist.

Bboy Nana de la „Românii au talent” a impresionat prin numărul lui de dans, după ce, în timpul numărului, se rotea în cap și a sărit în sus de mai multe ori, lucru care i-a fermecat pe Mihai Bobonete, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Andra.

Galerie imagini 1 / 3


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine