Anisia Gafton a ajuns vedetă Disney

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Anisia Gafton și Ovidiu Anton sunt în sincron în filmul de animație „Dorința”, la 100 de ani de basme care au prins viață de la țesătorul celor mai frumoase povești din lume - Walt Disney. Filmul va putea fi vizionat pe 24 noiembrie 2023 și este dublat în română.

Animația „Dorința”, produsă de studiourile Walt Disney, este o comedie muzicală care invită publicul în regatul magic Rosas unde Asha, o idealistă isteață, își pune o dorință atât de puternică, încât îi este îndeplinită de o forță cosmică, o mică minge de energie numită Stea.

Asha și Stea îi înfruntă pe suveranul din Rosas, Regele Magnifico, cu scopul de a-și salva comunitatea și pentru a dovedi că, atunci când voința unui om curajos se unește cu magia stelelor, se pot întâmpla lucruri extraordinare. Filmul este regizat de Chris Buck și Fawn Veerasunthorn și produs de Peter Del Vecho și Juan Pablo Reyes.

Cântărețul de muzică rock Ovidiu Anton se reinventează, interpretând cu șarm și într-o notă impozantă vocea Regelui Magnifico, un rege vrăjitor cu puterea de a îndeplini dorințele, el este fondatorul și conducătorul regatului Rosas. Un personaj cu un rol marcant este Dahlia, prietena cea mai bună a prințesei Asha și liderul neoficial al grupului ″Adolescenților″ care este magistral redată de comedianta și vedeta de televiziune de mare clasă Anisia Gafton.

Dahlia, personajul interpretat de Anisia Gafton

Nuanțând visele de ieri, creând cu stabilitate și dragoste idealurile de mâine, Disney este cheia ce deschide ușile inovației și ale iubirii dezinteresate la orice nivel și în orice împrejurare, iar cu ocazia atât de specială a sărbătoririi unui veac de existență înaintea mirificului musical - „Dorința”, veți avea surpriza de a revedea majoritatea personajelor Walt Disney

În noul scurt-metraj „A fost odată un studio” ce a avut premiera pe Disney + pe 16 octombrie 2023, cu interpretarea unică a Rodicăi Popescu Bitănescu în rolul Florei, a lui Florin Zamfirescu în rolul lui Burny Mattinson, dar și a Corinei Chiriac ce se reîntoarce în rolul Ursulei, a lui Ștefan Velniciuc în rolul lui Hades și utilizând vocea din arhivă a regretatului mare actor Valentin Uritescu în rolul lui Trusty, dar și a altor personaje emblematice ca Ariel, Tiana, Quasimodo, Rafiki, Elsa, Anna, Duhul, Peter Pan, Albă ca Zăpada, Baymax, Winnie de Pluș, Rapunzel și desigur Mickey Mouse și Minnie Mouse, vor fi în prim plan eroi și răufăcători de deunăzi și de azi, prinți și prințese, învățăcei și vrăjitori – în animații noi desenate manual și computerizate, pentru a sărbători 10 decenii de povești, măiestrie și realizări tehnologice care ne vor rămâne întipărite în inimi până la adânci bătrâneți.

Filmul se anunță a fi epic la Disney

Cine este Anisia Gafton, noua vedetă Disney?

Anisia Gafton este una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute artiste de stand-up comedy (comediantă) și personalitate a noii generații din televiziunea românească. Mereu cu zâmbetul pe buze, gata să spună oricând o glumă care să stârnească hohote de râs şi ropote de aplauze devine cunoscută după câștigarea premiului de originalitate în cadrul emisiunii concurs ″Românii au talent″, totodată este încoronată Regina Junglei în celebrul reality show ″Sunt celebru scoate-mă de aici″. De altfel a fost co-prezentatoare a emisiunii ″Xtra Night Show″, concurentă la ″Te cunosc de undeva″, ″Ferma- Orășeni vs. Săteni″, iar în prezent este concurentă permanentă în cadrul formatului TV - ″Săriți de pe fix!″.

Cine este cântărețul Ovidiu Anton

Ovidiu Anton este un compozitor și cântăreț român de muzică rock. El fost ales să reprezinte România la Concursul Muzical Eurovision 2016 cu piesa „Moment of Silence”, o compoziție proprie, de asemenea a obținut premiul al doilea la Festivalul Național Mamaia 2003, secțiunea interpretare, cu piesa proprie „Vreau”, iar în 2005, a reprezentat România la Festivalul „Cerbul de Aur”.

Personajul jucat de Ovidiu Anton

În perioada 2004–2006, a fost elev la a doua ediție a emisiunii televizate ″Școala Vedetelor″, fiind desemnat șef de promoție, show ce l-a propulsat datorită vocii puternice și deopotrivă plină de sentimentalism și emoție în stare pură.

Artistul Ovidiu Anton

Despre Walt Dinsey Pictures

The Walt Disney Company (TWDC) este o companie ce excelează în domeniul divertismentului şi media cu programe diversificate pentru familie şi cinci segmente de activitate: parcuri şi staţiuni, divertisment televizat, reţele media, produse de consum, platforma sa de streaming- Disney + şi grupul său media interactiv.

„Când te rogi la steaua ta, ai încredere că ea, te ajută-n ce-ți dorești să împlinești”, primul imbold original Disney presărat în inimile generației din anul 1923.

Disney ne îndeamnă să ne amintim de aceste prețioase imbolduri pentru încă 100 de ani și de acum încolo, iar povestea va merge mai departe!

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine