Femeia care îl sprijină pe Alexandru Ciucu. Fostul soț al Alinei Sorescu, declarație de dragoste emoționantă: „Te iubesc și îți mulțumesc!”

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Bogdan

Alexandru Ciucu a postat pe social media un mesaj plin de iubire și recunoștință, cu care a reușit să acapareze atenția fanilor. Fostul soț al Alinei Sorescu a postat și o imagine reprezentativă mesajului transmis. Creatorul de modă a mărturisit cine este femeia care îi stă alături necondiționat și în orice moment al vieții.

Alexandru Ciucu, emoțional pe Instagram. Foto: colaj Actualitate.net


Alexandru Ciucu trece printr-o perioadă dificilă, dat fiind faptul că este în plin proces de divorț cu Alina Sorescu, însă există persoane în viața creatorului de modă care știu să-i ridice moralul.

Alexandru Ciucu și-a sărbătorit mama pe 26 mai, motiv pentru care a ales să posteze o imagine cu cea care i-a dat viață, însoțită de un mesaj profund. Fostul soț al Alinei Sorescu a ales să-și exprime sentimentele pe Instagram, unde a fost intens lăudat de cei care îl urmăresc.

Alexandru Ciucu, mesaj de iubire pentru cea mai importantă femeie din viața lui

Alexandru Ciucu (47 de ani) este recunoscător mamei sale pentru sprijinul pe care i l-a oferit de-a lungul vieții, nu doar pentru că l-a născut. Femeia care a stat alături de creatorul de modă atât în perioadele bune, cât și în perioadele negre din viața lui este mama sa.

Bica, așa cum este alintată mama designerului de nepoate, a fost sărbătorită în stil mare de Alexandru Ciucu, care a scos-o la restaurant, unde i-a oferit un buchet mare de flori. Bujorii sunt florile pe care i le-a dus în dar, fiind și favoritele fostei soacre a Alinei Sorescu.

„Bujorii sunt florile preferate ale mamei mele. Sau Bica, cum îi spun fetele. La mulți ani, Mama! Ești femeia care mi-a dat viață si la propriu, dar și în momentele grele, prin energia inepuizabilă pe care o ai. Te iubesc și îți mulțumesc!”, a scris Alexandru Ciucu pe Instagram.

Alexandru Ciucu i-a lăsat mamei sale un mesaj plin de iubire, cu ocazia zilei de naștere. Foto: captură Instagram

Alexandru Ciucu are o nouă iubită? Fostul soț al Alinei Sorescu, surprins cu Oana Vlădescu

Alexandru Ciucu a fost fotografiat, în urmă cu câteva luni, în compania Oanei Vlădescu, fostă co-prezentatoare TVR, cu care a mai fost pozat și în 2013.

Fostul soț al Alinei Sorescu a fost filmat în timp ce se îndrepta cu Oana către locuința sa din Pipera, de unde bruneta nu a mai ieșit până dimineața. Alexandru Ciucu a negat informațiile apărute cum că ar avea o nouă relație, însă nici nu a dorit să comenteze de ce a înnoptat Oana Vlădescu în casa lui.

Alexandru Ciucu se află în proces de divorț cu Alina Sorescu din 2022, la un an după ce s-au despărțit oficial.

Creatorul de modă și artista se luptă în instanță și pentru custodia celor două fetițe pe care le au împreună, cât și pentru ordonanța președințială.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine