Cine este, de fapt, iubita lui Alexandru Ciucu. Ce spune creatorul de modă și reacția neașteptată a Alinei Sorescu

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Alexandru Ciucu (47 de ani) a fost surprins la ceas de seară cum a parcat în fața casei, iar din mașină nu a ieșit singur, ci însoțit de o domnișoară cunoscută. Este vorba despre Oana Vlădescu, cea care i-a fost co-prezentatoare Marinei Almășan mai mulți ani. Creatorul de modă a avut o primă reacție după apariția fotografiilor în care apare alături de noua iubită, însă și Alina Sorescu (37 de ani) a făcut comentarii pe marginea subiectului.

Alina Sorescu este în plin proces de divorț. Alexandru Ciucu a adus-o în casa lor pe actuala iubită


Alexandru Ciucu și Oana Vlădescu ar forma cel mai nou cuplu din showbiz, după ce creatorul de modă și fosta co-prezentatoare a Marinei Almășan au fost fotografiați de Cancan.ro intrând în vila din Pipera deținută de fostul soț al Alinei Sorescu.

Alexandru Ciucu are o nouă iubită? Oana Vlădescu a fost fotografiată intrând în casă cu designerul

Alexandru Ciucu și Oana Vlădescu se cunosc de mai mulți ani și nu e prima dată când cei doi au fost surprinși împreună. Publicația de știri mai sus menționată a numit-o pe Oana Vlădescu amantă și a amintit că cei doi ar avea o relație clandestină de mai mult timp. Alexandru Ciucu a negat vehement aceste informații apărute în spațiul public.

Creatorul de modă a fost fotografiat cu Oana Vlădescu în timp ce intrau în locuința designerului din Pipera. Oana, care ar fi la rândul ei divorțată și mamă a unui copil, este o cunoștință veche a lui Ciucu.

Este posibil, de altfel, ca cei doi să fie doar simplu prieteni, însă publicațiile de cancan au menționat altă versiune a poveștii.

Oana Vlădescu și Alexandru Ciucu, în urmă cu 11 ani (stânga) și în prezent (dreapta). Foto: CANCAN.ro

Alina Sorescu, prima reacție după ce Alexandru Ciucu a fost fotografiat cu Oana Vlădescu

Alina Sorescu a făcut și primele declarații publice cu privire la escapada a (încă) soțului ei, Alexandru Ciucu, care a adus în casa în care au locuit o altă femeie.

Oana Vlădescu este o cunoștință mai veche a lui Alexandru Ciucu, Cancan.ro publicând imagini cu cei doi la o cafea din urmă cu 11 ani. Alina Sorescu a simțit o ușurare după ce fotografiile cu Alexandru Ciucu și noua sa iubită au devenit publice și a făcut aluzie că aceste escapade nu sunt neapărat noi pentru creatorul de modă. Declarația Alinei Sorescu cu privire la noua relație de iubire a lui Alexandru Ciucu dau de înțeles că artista a trăit astfel de situații.

„Faptele și imaginile vorbesc de la sine despre el și nu despre mine. M-am obișnuit să fiu vinovata de serviciu, cum se sugerează și acum. Adevărul iese întotdeauna la suprafață atunci când imaginea pe care dorim să o promovăm nu este și cea reală”, a declarat Alina Sorescu, potrivit Spynews.ro.

Alexandru Ciucu, reacție furtunoasă după ce a fost acuzat că are amantă

Cancan.ro a făcut publice imaginile cu Alexandru Ciucu și Oana Vlădescu, după ce s-au retras în voie în vila din Pipera a creatorului de modă. Deși camuflată, co-prezentatoarea TVR tot a putut fi văzută. De altfel, cei doi și-au petrecut noaptea în casa designerului, casă care până nu demult a fost locuința familiei, totodată fiind și locul unde cele două fiice ale lui Alexandru Ciucu vin și dorm ocazional.

Alexandru Ciucu a insinuat că totul este o înscenare realizată de Alina Sorescu în procesul de divorț. De altfel, creatorul de modă face referire și la momentul în care a fost surprins, în 2021, alături de o blondă.

Creatorul de modă s-a aflat atunci în compania unei bune prietene de-a Alinei Sorescu, anume Georgiana Stavrositu, cu care Ciucu și-a petrecut ziua, după care a urcat în apartamentul acesteia pentru câteva ore. Întâmplarea a avut loc la începutul lunii mai 2021.

„Sunt denigrări de cea mai joasă speță la adresa mea, menite să mă pună într-o lumină defavorabilă în preajma termenului de divorț pe care îl avem săptămâna viitoare. Observ, de altfel, că aceste «știri» devin repetitive, fiind lansate cu predilecție înainte de un moment important în proces.
Episodul trecut, cel din 2021, a fost programat într-un moment prielnic ca motiv să poată fi depus divorțul. Asistăm la regie care a început cu cel puțin un an înainte de separare, încercându-se sistematic discreditarea imaginii mele publice, așa că, trebuie să ne mai așteptăm, din păcate, la astfel de «noutăți» și denigrări și în perioada următoare.”, a declarat Alexandru Ciucu pentru Spynews.ro.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se chinuie să divorțeze

Alexandru Ciucu este în plin proces de divorț cu Alina Sorescu, după ce au hotărât să se despartă de comun acord. Designerul a declarat, la un moment dat, că s-a trezit părăsit și cu casa goală, în timp ce se afla în străinătate. Pe de altă parte, artista susține că nimic nu a venit pe neașteptate și că discuțiile în familie existau de mult timp, mai ales despre divorț. Cea care a dorit separarea a fost Alina Sorescu, în 2021, iar singurul lucru la care au căzut de acord a fost divorțul, care a fost intentat în 2022.

De atunci, ei doi soți, dar foști parteneri, se luptă prin tribunale pentru a definitiva divorțul, dar și pentru custodia celor două fiice pe care le au împreună.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine