Gestul de admirat al lui Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, la ziua fiicei lor, Carolina. Ce cadou i-a făcut artistei

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Ziua micuței Carolina, fiica lui Alexandru Ciucu (47 de ani) și a Alinei Sorescu (37 de ani) nu a fost lipsită de surprize. Fetița a sărbătorit împlinirea celor 10 ani, iar la petrecere au fost ambii părinți. Creatorul de modă a venit cu cadouri pentru toată lumea.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, pe vremea când formau un cuplu

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu s-au reunit la ziua de naștere a fiicei lor, Carolina, care a împlinit pe 12 ianuarie 10 ani. Designerul a postat pe instagram un mesaj emoționant pentru micuță, în care îți exprimă dorințele cu privire la viitorul ei.

Alexandru Ciucu, emoționat de ziua fiicei lui

„La mulți ani, Carolina! Împlinești azi 10 ani și îți doresc același lucru ca și acum 10 ani, când te-ai născut! Să fii sănătoasă și să stralucești în tot ceea ce vei face. Tati va fi mereu alături de tine și de Raisa și, vorba cântecului, vă iubesc always and for ever.”, a scris Alexandru Ciucu pe Instagram, în dreptul unei imagini în care apare în genunchi în fața fiicei lui Carolina.

View this post on Instagram

A post shared by Alexandru Ciucu (@alexandruciucuofficial)

Ulterior, Ciucu a mai postat un video în care apar două buchete de flori, cu întrebarea către fanii săi: care era al Carolinei, care este al Raisei? Urmăritorii de pe pagina de Instagram i-au sugerat că ar fi trebuit să cumpere flori și pentru mama fetelor, respectiv Alina Sorescu. Răspunsul creatorului de modă nu a întârziat să apară.

„Azi e ziua Carolinei. Dar cand ai doua fete iei doua buchete 💐💐. Care buchet credeti ca este preferatul Carolinei si care al Raisei ?”, a scris Alexandru Ciucu pe Instagram.

Mai multe persoane i-au spus că ar fi trebuit să cumpere flori și pentru Alina Sorescu, iar răspunsul creatorului de modă a fost neașteptat. „Mâine, la petrecere”.

Iată că Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au revenit la sentimente mai bune, pașnice, căci se întâlnesc pentru aniversările fetițelor, iar designerul face gesturi galante și de bun simț față de fosta soție.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu s-au despărțit în 2021, însă nu au reușit să divorțeze legal. Cei doi foști soți luptă în instanță pentru custodia și locul în care cele două fetițe să aibă domiciliul.

Alexandru Ciucu, carieră profesională și viață de familie

Alexandru Ciucu, născut pe 2 februarie 1976 în București, este un proeminent designer de modă din România, specializat în croitoria masculină. Pasiunea sa pentru moda masculină are rădăcini adânci în istoria familiei sale, începând cu bunica sa, Maria Ciucu, care s-a specializat în croitoria de costume în 1939. Tatăl său, Alexandru Ciucu Sr., a continuat tradiția, fondând în 1992 SAMRIC SA, una dintre primele societăți private din domeniu.

Alexandru Ciucu Jr. a intrat în lumea modei ca designer de costume masculine. După ani de ucenicie, a deschis în 1997, împreună cu tatăl său, primul magazin SAMRIC, urmat de magazinul "TATA&fiul" în 1999, specializat în îmbrăcăminte clasică pentru bărbați. A lansat prima sa colecție de costume sub acest brand în același an. Între 2000 și 2005, au fost inaugurate mai multe magazine TATA&fiul și SAMRIC în București, Iași și Brașov.

În 2006, Ciucu a înființat un atelier de creație vestimentară, Atelier de Înaltă Croitorie din România, ale cărui creații au fost expuse la târguri și expoziții în România și în Europa. În 2009, atelierul a început colaborarea cu Casa Regală a României, devenind Furnizorul Oficial al Casei Regale în 2010, un titlu reînnoit în 2013, 2016 și 2019. Printre clienții săi se numără Regele Mihai, Principele Radu, Regele Simeon al Bulgariei și Principele Albert de Monaco.

Ciucu are o educație solidă, cu studii la Colegiul Național „Grigore Moisil” din București și la Academia de Studii Economice, urmate de formare în moda la Institutul Carlo Secoli și Institutul Marangoni din Milano.

Personal, Alexandru Ciucu a fost căsătorit cu cântăreața Alina Sorescu, cu care are două fiice, Elena Carolina și Ana Raisa. Cei doi s-au întâlnit în 2008 și s-au căsătorit în 2010.

Cine este Alina Sorescu - scurtă biografie

Alina Luminița Sorescu, născută pe 14 iulie 1986 în București, este o cunoscută cântăreață și prezentatoare TV din România, cu o carieră începută încă din copilărie. De la o vârstă fragedă, a fost îndrumată de tatăl său în domeniul artistic, începând cu grupul Minisong. A debutat în concursuri muzicale în 1994, câștigând locul I la Festivalul de Muzică pentru Copii din București și repetând succesul la nivel național în 1996. În același an, a avut un recital la Festivalul Cerbul de Aur.

Primul ei album, "Voi fi o stea", a fost lansat când avea 11 ani. În 1999, a început un turneu european cu concerte în Franța, Italia, Belgia și Olanda, contribuind cu o piesă la o compilație internațională. Educată muzical la Școala Populară de Artă, a studiat canto sub îndrumarea profesoarei Viorela Filip.

Sorescu a făcut tranziția spre televiziune datorită calităților sale de comunicare și prezență scenică. A co-prezentat "Ploaia de stele" la TVR 1, urmată de numeroase alte emisiuni și evenimente speciale, inclusiv Eurovision și Festivalul Cerbul de Aur. În 2007, a prezentat "Imprevizibilii" la Kanal D, iar în 2008, a fost gazda emisiunii "Tonomatul de Vacanță" la TVR 2.

Alina este licențiată în Sociologie la Universitatea București și a urmat studii de Comunicare și Relații Publice. Din 2003, este imaginea ANSIT, iar personal, are două fiice, Carolina și Raisa, din căsătoria cu Alexandru Ciucu.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine