Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Alexandru Ciucu (47 ani) nu se află în cea mai bună perioadă a vieții lui, căci se află în plin proces de divorț cu Alina Sorescu (37 de ani), cu care duce o bătălie și pe custodia fetițelor, dar și pentru stabilirea domiciliului. În urmă cu aproape o săptămână, după premiera filmului „Nasty”, creatorul de modă a fost fotografiat cu noua iubită, cu care a înnoptat în casa lui din Pipera, care până nu demult a fost locuința familiei. Acum, după întregul scandal mediatic, Alexandru Ciucu și-a călcat pe mândrie și i-a făcut un cadou Alinei Sorescu.

Alexandru Ciucu, atent cu Alina Sorescu, chiar dacă nu mai sunt împreună. Foto: Actualitate.net


Alexandru Ciucu, gest neașteptat față de Alina Sorescu

Alexandru Ciucu este un gentlemen până la capăt, chiar dacă e la cuțite cu Alina Sorescu. Deși s-au iubit pătimaș, iar împreună au două fetițe superbe, creatorul de modă și artista se ceartă cu fiecare ocazie pe care o au și fac declarații defăimătoare unul la adresa celuilalt.

Cu toate astea, Alexandru Ciucu a demonstrat că familia este mai importantă ca orice, așa că i-a dus Alinei Sorescu un buchet de flori roz. Contextul: ziua Raisei, fiica cea mică a fostului cuplu.

Alexandru Ciucu, gest impresionant față de Alina Sorescu. Flori și pentru mămică, și pentru fetițe. Foto: Instagram

„Florile aduc mereu bucurie. Azi, de ziua Raisei am dăruit din nou fetelor câte un buchet de flori. La mulți ani, scumpa mea!”, a scris Alexandru Ciucu pe Instagram.

Iar printre fete se numără și Alina Sorescu, pentru că în clipul postat pe social media apar mai multe imagini cu buchetele de flori, trei la număr, ceea ce înseamnă că și Alina Sorescu a primit flori de la creatorul de modă.

View this post on Instagram

A post shared by Alexandru Ciucu (@alexandruciucuofficial)

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu și-au sărbătorit fiica cea mică, care a împlinit 8 ani pe 21 aprilie. Raisa a primit un buchet mare de trandafiri roz cu frezie, iar mama și sora ei au primit la fel, însă două buchete mai micuțe.

Alina Sorescu a primit flori de la Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu nu a fost indiferent cu mama celor două fiice ale sale, iar de ziua Raisei i-a cumpărat și Alinei Sorescu un buchet de flori. Nu este pentru prima dată când designerul face astfel de gesturi. Și de ziua Carolinei, creatorul de modă i-a cumpărat din nou flori Alinei Sorescu.

De data aceasta, Alexandru Ciucu i-a oferit flori Alinei Sorescu la trei zile după ce a fost surprins în compania Oanei Vlădescu, cu care și-a petrecut noaptea în casa din Pipera, care până în în 2022 a fost căminul conjugal al familiei.

Creatorul de modă s-a retras cu Oana Vlădescu după premiera filmului „Nasty”, iar fosta co-prezentatoare a Marinei Almășan a părăsit vila din Pipera a lui Ciucu a doua zi dimineața, cu un taxi.

După ce au apărut pozele în spațiul public, Alexandru Ciucu a fost tranșant și a făcut primele declarații pe subiect.Creatorul de modă a declarat că se încearcă o defăimare a imaginii sale, făcând aluzie la Alina Sorescu.

De cealaltă parte, cântăreața a făcut declarații acide la adresa lui Alexandru Ciucu, după ce a fost surprins cu noua iubită. Lăsând impresia că este ușurată că „adevărul iese întotdeauna la suprafață atunci când imaginea pe care dorim să o promovăm nu este și cea reală.”Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, împreună, dar separați

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au anunțat în 2021 că divorțează, iar în 2022 au fost depuse și actele de divorț. După 12 ani de mariaj, cei doi foști parteneri de viață au ales să se separe cu totul.

Atunci a început războiul între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, după separarea oficială. Ambii doreau ca fetele să locuiască în casa în care stau ei, dar separat. Astfel, Ciucu a dorit ca fiicele sale să rămână în vila din Pipera, iar Alina Sorescu a dorit ca fetele să vină cu ea. Până la urmă, cântăreața a câștigat, iar Raisa și Carolina locuiesc cu ea, într-un apartament de 300.000 de euro din zona de Nord a Capitalei.

Astfel, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt tot împreună, dar separați, căci nu au reușit să divorțeze oficial. Cei doi se mai întâlnesc la aniversările fetelor și când trebuie să petreacă timp împreună cu ele.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine