Alina Sorescu, dărâmată de suferință. Lovitura dată de Alexandru Ciucu a secat-o de lacrimi

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Alina Sorescu (36 de ani) trece prin clipe greu de suportat. Alexandru Ciucu i-a dat o lovitură pe care greu o poate suporta, iar cele care au de suferit sunt cele două fiice minore pe care le au împreună. Artista a povestit totul cu lacrimi în ochi.

Invitată la Teo Show, în urmă cu câteva zile, Alina Sorescu a comentat imaginile surprinse de paparazzi în urmă cu câteva săptămâni, în care apare cu cele două fiice în brațe, toate trei plângând în hohote. Micuțele nu doreau să se despartă de mama lor, însă confirm deciziei judecătorești, cei doi copii pe care Alina Sorescu îi are cu Alexandru Ciucu trebuie să petreacă o săptămână în casa tatălui, o săptămână în casa mamei.

Alina Sorescu a luptat să obțină custodie comună cu program de vizită. De fapt, artista nu i-a impus un program de vizită lui Alexandru Ciucu, doar că ar fi vrut să locuiască cu ea, iar tatăl să vină oricând să le vadă, să petreacă timp cu ele și să se implice în activitățile lor de zi cu zi.

Din păcate, Alexandru Ciucu nu a fost de acord, iar decizia instanței este ca fetele să locuiască în termenii menționați mai sus.

Alina Sorescu susține că este haos în viața celor două fete, mai ales că trebuie să își facă bagajele săptămânal, mutându-se dintr-o casă în alta din săptămână în săptămână, lucru care poate fi total debusolant pentru cele două minore.

Alina Sorescu, cu ochii în lacrimi la Teo, în discuțiile despre cele două fiice ale sale

Alina Sorescu. Foto: captură video Teo show

„Nu vorbim de custodie exclusivă, vorbim de custodie comună, cu domiciliul la mamă, dar cu acest program. Sunt și ele fetițe, au nevoie de stabilitate, reguli, program. E foarte complicat să ai o regulă într-o parte, o regulă într-o parte. Am încredere că decizia finală va fi una în beneficiul fetițelor și că nu vor fi efecte pe termen lung asupra lor.”, a spus Alina Sorescu, la Teo Show.

Cântăreața și Alexandru Ciucu au fost căsătoriți 12 ani, însă, în ciuda faptului că au doi copii împreună (n.r. 9 și 6 ani), cei doi nu-și mai vorbesc. Dacă doresc să-și transmită ceva, orice, legat de cele două fiice ale lor, foștii soți reușesc să comunice doar prin intermediul avocaților. „Am ajuns în situația aceasta pentru că nu am reușit să ajungem la o înțelegere prin care să comunicăm altfel.”, a mai spus Alina Sorescu.

După despărțirea oficială de Alexandru Ciucu, Alina Sorescu s-a mutat într-un apartament din zona de Nord a Capitalei și și-a reluat activitatea artistică. De altfel, este vizibil că artista și-a schimbat stilul vestimentar, optând pentru ținute mult mai tinerești, la modă și care o transformă în cu totul altă persoană.

Acum, Alina Sorescu se află în promovare cu cel mai nou single, ”Schimb de zâmbete”, o melodie emoționantă despre iubire. Versurile piesei au fost scrise de Eduard Sanda, soțul Cleopatrei Stratan.

Poți să ne urmărești pe Facebook și Instagram.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine