Blestemul lui Alex Bodi! Coincidențele stranii trăite de milionarul din Mediaș

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Alex Bodi are succes în afaceri, însă când vine vorba de viața personală nu. Milionarul a avut relații cu sute de femei frumoase. Unele celebre, altele total necunoscute: toate femei tunate, cu un aspect fizic de invidiat. În ultima vreme, de fiecare dată când a făcut pași repezi către o relație, milionarul s-a trezit rupt din povestea de dragoste în care se afla.

article img

Alex Bodi nu are noroc în dragoste. Sursa foto: Impact.ro

Alex Bodi, blestemat în dragoste?

Alex Bodi este fără doar și poate unul dintre cei mai curtați burlaci mondeni. Apărut în peisajul mioritic după relația cu Bianca Drăgușanu, afaceristul a devenit interesant pentru doamnele și domnișoarele din Capitală. Aspirator de femei și cu lipici la domnișoarele dornice de senzații tari, Alex Bodi a frânt multe inimi, multe necunoscute de noi.

Cu toate astea, fire modestă, deși are în cont zeci de milioane de euro, comparativ cu alți milionari, Alex Bodi a tratat cu respect aproape toate femeile din viața lui. Spunem aproape cu excepția Biancăi Drăgușanu, pe care a corectat-o fizic de câteva ori, după ce blonda a sărit să-l bată.

Să fie diva „vinovată” de întreaga experiență trăită pe plan amoros de milionar? Bianca Drăgușanu i-a „urat” numai de bine după ce s-au despărțit, iar norocul chiar a dispărut pentru afacerist, după episodul cu blonda.

Prima experiență nefastă trăită de Alex Bodi

Revenind la blestemul în dragoste pe care Alex Bodi îl are, totul a început după despărțirea definitivă și irevocabilă de Bianca Drăgușanu, de la sfârșitul lunii octombrie 2020.

După ce au terminat relația de iubire cu un scandal de pomină, milionarul a adus-o în țară de Daria Radionova, care timp de un an i-a fost amantă în timpul mariajului și relației cu diva showbizului românesc.

Nici bine nu a apucat să se bucure de relația cu rusoaica-moldoveancă de peste Prut stabilită la Londra, că a și fost săltat de autorități și băgat în arest preventiv, iar ulterior pus în arest la domiciliu timp de 5 luni. În tot acest timp, Daria Radionova i-a fost alături, iar milionarul chiar i-a pus un inel pe deget de nici mai mult, nici mai puțin de 30 de mii de euro.

Când a venit momentul să iasă din arestul de la domiciliu, cu dispunerea controlului judiciar, Alex Bodi a părăsit-o pe Daria Radionova, semn că perioada lungă de timp în care au stat doar în casă le-a afectat relația. La scurt timp, el a anunțat-o pe Daria că o altă domniță îi va lua locul și că ar fi bine să facă pași repezi către Londra.

La câteva zile distanță, modelul internațional Justyna Gradek, fosta iubită a lui Phillip Plein, și-a făcut prezența în vila milionarului din Tunari. Au urmat petreceri fastuoase la mare, la munte și în străinătate. Alex Bodi s-a plictisit de gelozia domnișoarei și au încheiat sejurul în termeni amicali. Afaceristul nu a făcut declarații clare despre relația cu modelul internașional. Singura relație asumată după Bianca Drăgușanu fiind cea cu Daria Radionova.

Au urmat apariții în locații de fiță din Capitală cu modelul Bianca Iordache, o veche legătură a milionarului, după care cu Oana Marica, o fată de oraș. Cu niciuna dintre cele două femei, milionarul nu a precizat clar că se află într-o relație.

A doua experiență plină de ghinion trăită în dragoste

La începutul lunii octombrie 2021, Alex Bodi a fost surprins în sărutări cu nimeni alta decât Ema Uta, make-up artistul vedetelor. Sursele Actualitate.net au declarat că afaceristul încerca de multă vreme să o cucerească pe faimoasa stilistă, însă s-a lăsat cu greu până când a acceptat să iasă împreună. Până să-i cadă în mreje, Ema Uta a fost asaltată cu râuri de șampanie scumpă, buchete de flori și alte atenții din partea milionarului.

article img

Alex Bodi a părăsit-o rapid pe Oana Marica pentru Ema Uta. Sursa foto: Cancan.ro

La doar o zi de la apariția lui Alex Bodi la brațul Emei Uta, afaceristul a fost săltat din nou de autorități și băgat în arest preventiv. Motivul? Nu a respectat măsura controlului judiciar. Coincidența face că, pentru a doua oară, chiar în aceeași perioadă, Alex Bodi a fost arestat tocmai când își proclama iubirea față de noua relație.

Prima dată cu Daria Radionova, iar de această dată cu Ema Uta. Culme este că make-up artistul ar fi fost asaltată și de Gabi Bădălău, care ar fi dorit să bifeze o vacanță cu tânăra peste hotare. Numai că, surpriză, aceasta a refuzat categoric orice apropiere.

Și-a anunțat arestarea pe Instagram

Înainte ca fanii lui să se informeze din media, Alex Bodi a realizat un live pe Instagram, unde a explicat ce a dus la arestarea lui preventivă.

„Spuneam că ăsta este primul live din viața mea. Am recurs să fac asta pentru a lămuri anumite lucruri. Este adevărat ce se întâmplă, mă îndrept acum către autorități, care mă așteaptă la mine acasă. Nu sunt arestat pentru că am făcut ceva, ori că au apărut alte dovezi în dosarul în care sunt anchetat.

Singurul motiv pentru care s-a dispus arestarea mea preventivă a fost pentru că eu la un anumit termen nu m-am prezentat, însă am adus adeverință de la medic. Însă nu a fost suficient și s-a dispus arestarea mea preventivă. Nicidecum arestul la domiciliu, ori un avertisment în acest sens”, a spus Alex Bodi pe Instagram, într-un live.

article img

Alex Bodi. Sursa foto: România TV.

„Am specificat exact motivul pentru care s-a dispus arestarea mea. O să trecem și peste asta, am trecut și peste altele mai grele. Partea proastă este că suferă acum familia mea, prietenii apropiați, prietenii adevărați.

Au de suferit oamenii care mă iubesc. Dar totul trece, este trecător. Sper că am lămurit lucrul acesta. Ca să nu se înțeleagă că am făcut ceva greșit, ori că sunt acuzații noi. În sfârșit, un episod nou în viața mea, altă bătălie pe care o să o câștig. Sănătatea la toată lumea și toate cele bune.”, a mai spus Alex Bodi.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine