Cum a apărut îmbrăcată soția lui Nicușor Dan la alegeri. Mirabela Grădinaru l-a eclipsat pe edilul Capitalei

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Nicușor Dan și soția sa, Mirabela Grădinaru, s-au prezentat la secția de votare de la primele ore ale dimineții, unde ai intrat cu zâmbetul pe buze. Actualul primar al Capitalei părea încrezător în votul bucureștenilor, pe care speră să-l obțină în număr cât mai mare. Partenera de viață a edilului Bucureștiului a ales să poarte o ținută elegantă cu această ocazie.

Nicușor Dan, Mădălina Grădinaru. Foto arhivă


Nicușor Dan și-a încheiat campania electorală și speră să rămână primar al Capitalei. Cel mai mare susținător al edilului este chiar soția sa, Mirabela Grădinaru, cu care a venit însoțit la alegerile din acest an.

Partenera de viață a lui Nicușor Dan a intrat de mână cu acesta la secția de votare 888 de Școala Gimnazială Luceafărul din Sectorul 5 al Capitalei, unde i-a dat drumul politicianlui doar în drumul spre cabina de vot pentru alegerile locale și europarlamentare.

Nicușor Dan candidează la Primăria Capitalei cu susținerea Alianța Dreapta Unită (USR + PMP + Forța Dreptei).

Cum s-a îmbrăcat soția lui Nicușor Dan la alegerile din acest an

Mirabela Grădinaru a ajuns, alături de Nicușor Dan, la secția de votare dis de dimineață, unde și-a făcut apariția într-o rochie fluidă, simplă, albastră, cu un cordon la mijloc. Soția lui Nicușor Dan a avut o coafură simplă, cu părul prins într-o clamă la spate, iar machiajul a fost aproape inexistent. În picioare, Mirabela Grădinaru a purtat o pereche de pantofi bej, potrivit Cancan.ro.

Mirabela Grădinaru, alături de Nicușor Dan la alegeri. Foto: CANCAN.ro
1 / 2

Mirabela Grădinaru este o prezență rară de la evenimentele publice, soția lui Nicușor Dan fiind prezentă doar la momentele cheie ale edilului.

De exemplu, în 2020, în prima cursă pentru fotoliul de primar al Capitalei, Mirabela Grădinaru l-a susținut pe Nicușor Dan pe toată perioada campaniei, lucru pe care nu l-a mai repetat și la alegerile din 2024, fiind mai retrasă în apariții.

Originară din Vaslui, soția lui Nicușor Dan s-a mutat în urmă cu mai mulți ani în București, unde l-a și cunoscut pe edilul Capitalei.

Mirabela Grădinaru a studiat Facultatea de Geografie din București, iar în 2005, pe când era studentă, a interacționat pentru prima dată cu Nicușor Dan, an în care au început să devină un cuplu.

Nicușor Dan și Mirabela Grădinaru s-au cunoscut într-un club bucureștean, unde soția primarului Capitalei se afla pentru a sărbători terminarea sesiunii de studiu, dar și revederea cu o bună prietenă.

Din 2016, Nicușor Dan și Mirabela Grădinaru au devenit soț și soție, după alegerile locale din acel an. Cei doi au fost implicați activ în mai multe proiecte, printre care și Asociația Salvați Bucureștiul și partidul Uniunea Salvați România.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine