Imagini șocante cu un politician democrat în timp ce linge toaletele publice. Și-a făcut mustața lui Hitler din fecale

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Bogdan

Martin Neumaier apare în mai multe filmulețe devenite virale pe internet în timp ce linge toaletele publice. Scenele dezgustătoare cu politicianul democrat au provocat isterie pe social media.Martin Neumaier, un politician german, s-a filmat în timp ce lingea wc-urile publice dintr-o stație de tren, potrivit Times Now.

Un politician democrat, filmat în timp ce linge toalete publice

Candidatul Partidului Liber Democratic pentru districtul Ostalb a fost văzut în timp ce se atingea de toaletele publice, lingea wc-urile și chiar o perie de curățat toaleta, obiecte publice, folosite de toți oamenii.

De altfel, politicianul a distribuit filmulețe în care apare în timpul unor acte sexuale greu de privit.

Martin Neumaier apare în ipostaze dezgustătoare
1 / 5

Într-un clip postat pe internet, Martin Neumaier apare în timp ce cânta cântecul național nazist în timp ce se regula cu un dildo. Mai multe clipuri șocante cu politicianul democrat au fost făcute publice și au șocat comunitatea germană.

Martin Neumaier se filmează în timp ce linge și sărută mai multe pișoare metalice, iar în clip se aude, la un moment dat, fără a descrie prea multe, că totul a fost parte dintr-o „pedeapsa” a sa.

Politicianul din Germania și-a făcut chiar și o mustață din fecale în timp ce juca rolul fostului cancelar Adolf Hitler într-un astfel de film. Mai multe versiuni cenzurate ale clipurilor continuă să fie distribuite pe alte site-uri sociale care îl prezintă, în ciuda faptului că X, deținut de Elon Musk, a luat măsuri.

Cu o populație estimată la 70.000 de locuitori, Neumaier este candidatul FDP pentru viitoarele alegeri locale din orașul șvab Ostalb, scrie thenews.ro.

Cine este Martin Neumaier?

Matin Neumaier este un antrenor de fitness și predă yoga. Politicianul apare în diverse interviuri pe Youtube în care vorbește despre practicile pe care le recomandă.


„Martin Neumaier se simte ca acasă în industria de fitness de mulți ani. El lucrează ca antrenor personal și instructor pentru IFAA, printre altele. Repertoriul său variază de la Pilates și yoga până la aerobic clasic și step. Martin Neumaier este, de asemenea, foarte solicitat ca prezentator de fitness și vorbitor pe teme legate de sănătate.”, este descrierea pe care Pilates and Friends i-a făcut-o politicianului democrat.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine