George Simion a devenit tată. Primele imagini cu Ilinca după ce a născut: „Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de ...”

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

George Simion a devenit tată pe 24 aprilie, cu aproape două săptămâni înainte de Paște. Liderul AUR este în culmea fericirii, așa că nu și-a stăpânit emoțiile. Politicianul și-a pozat soția imediat după ce a adus pe lume primul lor moștenitor. George Simion a făcut publică imaginea cu Ilinca după ce a născut.Lui George Simion i s-a îndeplinit un vis, acela de a deveni tată. Iată că Ilinca Simion l-a făcut tată de băiat. Așadar, primul moștenitor al familiei Simion va fi de sex masculin, cel care va duce și numele politicianului AUR mai departe.

George Simion a devenit tată. Ilinca Simion a născut

George Simion a de venit tată, iar anunțul a fost făcut chiar de politician pe Instagram.  „Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”, a scris politicianul AUR pe Instagram, unde au curs râuri de comentarii.

Oamenii l-au felicitat pe George Simion pentru că a devenit tată pentru prima dată.

„Să vă bucure Dumnezeu în fiecare zi! O Treime în cer, acum și-n familia voastră!
Trăi-v-ar neamul, George și Ilinca!”

„Femeia viața Iubire= Respect... Respect= Iubire! Magic femeia viața frumusețea!”

„Ce frumoasă e Ilinca ♥️”

„Felicitări ! Să vă trăiască, să fie sănătos și să vă aducă numai bucurii !Fiți binecuvântați !!!❤️❤️❤️”

„Felicitări 💙 sănătate și fericire! La copil și la părinți! Ilinca splendida! Experiență unică! O îmbrățișare și un cadou virtual..... flori 🌼🌼🌼🌹🌹🌹”

View this post on Instagram

A post shared by George Simion (@georgesimion.oficial)


George Simion a devenit tată în plin an electoral

Liderul AUR a devenit pentru prima dată tată în plin an electoral, când au loc patru feluri de alegeri. Deși este o perioadă tensionată pentru George Simion, dat fiind faptul că este numai pe drumuri, plecat prin țară și la diferite conferințe, acesta încearcă să-i fie alături și Ilincăi, soția sa, în aceste momente de fericire.

George Simion este un personaj controversat, implicat în mai multe dispute, inclusiv cu premierul Marcel Ciolacu, care i-a trimis avertizări prin care i-a cerut să nu mai discute despre familia lui. La rândul său, Simion a spus că nu are nimic de ascuns și că toată lumea știe că situația de la el de acasă nu e una chiar roz, tatăl său fiind dependent de alcool, însă acest lucru nu mai un secret pentru nimeni.


Într-un sondaj ISCOP, realizat în perioada 14 februarie -5 martie, George Simion nu se află în preferințele oamenilor în ceea ce privește atenția acestora asupra politicienilor.

Conform ISCOP, George Simion ajunge în primul tur al alegerilor prezidențiale, dar nu mai intră în cel de-al doilea tur.

Galerie imagini 1 / 2
Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine