Ana Porgras, cu încrederea zdruncinată după competiția „Survivor All Stars”. Ce a dărâmat-o atât de tare

5 minute
Publicat:
Autor: Larisa Ciută

Ana Porgras a suferit o serie de momente dezamăgitoare în timpul competiției „Survivor All Stars”, evenimente care au dus la supărări interioare, iar acum greu mai poate avea încredere în oameni. Cu sufletul deschis, fosta gimnastă medaliată la aur a încercat să fie sinceră și să fie apropiată de restul concurenților, dar s-a lovit de manipulări și multe momente tensionate, care au făcut-o să se gândească mai mult la calitatea umană. Din fericire, Ana Porgras este optimistă și crede că experiența a fost de bun augur, până la urmă.

Ana Porgras a fost eliminată de la „Survivor All Stars” în urma unei accidentări la picior. Colaj: Actualitate.net

Într-un interviu acordat recent, Ana Porgras a dezvăluit că frica ei cea mai mare în competiția „Survivor All Stars” a fost să nu se accidenteze, dată fiind situația din trecut, când a fost nevoită să renunțe la participarea ei în emisiune din cauza incidentelor de pe trasee.

Cu toate că este fostă gimnastă și practică și în prezent sportul, Ana Porgras a pus sănătatea pe primul loc și a înțeles că este mai important să nu sufere fizic pentru o luptă atât de acerbă, care punea multă presiune și pe starea ei psihică.Ana Porgras, dezamăgită după experiența „Survivor All Stars”

Ana Porgras a fost eliminată de la „Survivor All Stars” în ediția din 2 mai, chiar înainte de Paște, din cauza unei accidentări destul de grave la picior, pe care medicii l-au pus în ghips, iar ulterior fiind nevoită să se recupereze acasă.

Plecarea din competiție a fost una destul de emoționantă, pentru că Ana Porgras a simțit nevoia să-l îmbrățișeze pe Zanni și să-i transmită și un mesaj încurajator, spunându-i că el este campionul indiferent dacă va câștiga sau nu competiția.

Cu toate astea, clinciurile pe care le-a avut cu Alexandra Duli și Zanni au făcut-o să nu mai aibă încredere în oameni.

„Experiența din acest an a fost mai dură pentru mine, am simțit-o mai intens. Cel puțin pentru mine, toate sentimentele pe care le-am trăit acolo au fost mult mai intense decât în primul meu sezon. Lecțiile pe care o să le port cu mine din această competiție sunt mai multe, însă după ceva timp de când am ajuns acasă, mi-am dat seama că lecția mea cea mai importantă este să nu mai am încredere în oameni atât de ușor, să nu mai las oamenii să profite de bunătatea mea și să țin oamenii despre care simt că nu sunt ok la distanță.”, a declarat Ana Porgras pentru Ciao.ro.

Ana Porgras, medaliată cu aur la Campionatul Mondial din 2010

Ana Porgras este fostă gimnastă română,. cu multiple premii:

  • medaliată cu aur la bârnă, în cadrul Campionatului Mondial din 2010
  • medaliată cu bronz la paralele, în cadrul Campionatului Mondial de Gimnastică de la Londra din 2009

Ana Porgras a renunțat la competițiile sportive la 18 ani, după o accidentare care nu i-a mai permis să revină în sala de sport.

Ana Porgras a participat, prima dată, în 2021, la „Survivor România”, pe vremea când show-ul sportiv era la Kanal D. Fosta gimnastă a revenit în competiție în 2024, în emisiunea „Survivor All Star”, din care a ieșit tot din cauza unei accidentări, la fel ca și în 2021.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine